29.09.2022
Zodiile care sunt geloase pe succesul prietenilor

Succesul este relativ si depinde de fiecare cum anume il percepe si cum se raporteaza la el.

Probabil ca nu iti sunt tocmai straine acele persoane care privesc succesul altora ca pe un motiv de invidie. Pentru ele, nu este o motivatie in plus sau o doza de inspiratie, ci dimpotriva, ajunge sa fie o sursa de stres care duce la aparitia si la multor nesigurante. Iar astrologii ne spun ca exista o serie de zodii care nu sunt implinite cu viata lor si devin invidioase pe succesul prietenilor. Se simt constant intr-o competitie cu restul si le scade increderea in sine cand vad ca altii obtin ce isi doresc si ele nu.

Berbec

Barbatii nascuti in aceste 3 zodii organizeaza cele mai frumoase intalniri pentru partenerele lor

Berbecii au tendinta de a fi prea atenti la cei din jur si la realizarile lor, in special cand vine vorba de prieteni. Daca acestia au parte de mai multe performante si sunt rasplatiti pentru munca lor, iar ei inca nu sunt apreciati, atunci devin gelosi pe succesul altora. Se lasa condusi de emotii si acest lucru ii determina sa fie de multe ori nesiguri fata de ei insisi.


Rac

Racii nu vor deloc sa fie vazuti in ipostaze vulnerabile si nu-i lasa pe altii sa stie care sunt adevaratele lor sentimente. Desi sunt convinsi ca vor reusi sa isi duca pana la capat ideile, totusi, increderea lor de sine dispare foarte usor in momentul in care vad ca prietenii au afaceri prospere sau au salarii mai mari, fiind si motivele pentru care devin invidiosi.

Leu

Cele 5 zodii care sunt reci ca gheata. Nativii Rac, in fruntea clasamentului

Chiar daca ii vei vedea exceland intr-o pozitie de conducere, Leii tot se simt intr-o competitie cu cei din jur, asa ca nu vor niciodata sa fie prinsi pe picior gresit. Au multe momente in care isi pun la indoiala calitatile si tot ceea ce au acumulat pana in prezent deoarece considera ca nu au facut suficient de multe. Nu pot tolera faptul ca altii au succes si ei nu.

Scorpion

Nativii Scorpion au asteptari care nu corespund cu realitatea lor si cu eforturile pe care le depun. Nu sunt multumiti si impacati cu ceea ce fac, iar motivele de invidie apar la tot pasul in cazul lor. Isi doresc o viata precum cea a prietenilor lor care au tot ce au putut visa vreodata, insa trebuie sa isi dea seama ca un astfel de stil de viata vine la pachet si cu sacrificii in plan personal.

Articole din aceeasi categorie