21.09.2022
Zodiile care sufera dupa fostele relatii

Zodiile de mai jos nu se vindeca atat de repede dupa o relatie care s-a incheiat.

Vindecarea dupa o despartire nu este tocmai usoara pentru toata lumea. In timp ce pentru unii ar putea fi o etapa peste care trec repede, pentru altii vine cu multa suferinta.

Perioada prin care treci dupa o despartire devine si mai grea in momentul in care fostul partener ramane, intr-un fel sau altul, prin preajma ta, si ajungi sa te gandesti tot timpul la amintirile pe care le aveti impreuna. Astrologia poate avea un cuvant de spus in ceea ce priveste maniera prin care te raportezi la fostele relatii. Astrologii ne arata ca, in cazul zodiilor de mai jos, vindecarea dupa o relatie esuata nu este simpla, iar procesul este indelungat.

Pesti

Pestii nu reusesc deloc sa se vindece de dezamagirile traite in fostele relatii. In cazul in care se simt vinovati pentru anumite actiuni pe care le-au facut, vor incerca sa-si contacteze partenerii din trecut pentru a-si cere iertare. Acest lucru are in spate un alt scop, si anume acela al unei posibile impacari. Standardele si asteptarile lor de la o relatie sunt inalte si din cauza asta cele mai multe relatii pe care le au se sfarsesc repede. Au nevoie de timp si rabdare pentru a-si reveni dupa o separare.

Andreea Marin, declaratii inedite despre Andreea Esca: „O cunosc dincolo de micul ecran”

Rac

Racii se lupta constant cu trecutul lor. Intr-o relatie amoroasa, sunt acei parteneri devotati, care sunt gata sa ajute atunci cand e nevoie si adora sa incerce experiente noi alaturi de persoana iubita. De multe ori, latura emotionala o pastreaza ascunsa in relatii pentru ca sunt atenti la cine ii poate vedea in momente vulnerabile, si mai ales la ce ar putea crede despre ei. Pentru ei, este destul de dureros momentul in care o relatie ajunge la final.

Leu

In ciuda faptului ca din exterior emana curaj si cu fiecare ocazie spun ca sunt puternici si ca nu se simt afectati de nimic, Leii devin deprimati atunci cand se despart de partenerul lor. In preajma persoanelor apropiate, nu ezita sa spuna cat de mult sufera. Se simt raniti, tradati si au nevoie de prieteni de incredere, care sa nu-i judece pentru alegerile pe care le fac, sa le fie alaturi in astfel de situatii grele si sa-i sprijine in procesul lor de vindecare dupa o despartire.

Scorpion

Scorpionii se entuziasmeaza foarte tare atunci cand se implica intr-o noua relatie. Isi imagineaza ca va rezista multa vreme si ca sigur nu vor fi pusi in situatia in care vor fi nevoiti sa treaca printr-o despartire. Dar, atunci cand isi dau seama ca lucrurile nu functioneaza in directia pe care si-o doresc si mai mult se simt nefericiti, vor fi cuprinsi de tristete si vinovatie. Le va fi greu sa renunte la acea relatie, dar in timp isi dau seama ca este decizia potrivita pentru ei.

Iubeste viata si nu a avut niciodata depresie! Afla intr-un interviu de suflet cine este iubitul Darei, dar si ce a motivat-o sa faca muzica: „La fiecare etapa exista oameni care te motiveaza, chiar si atunci cand incearca sa te descurajeze.”

Articole din aceeasi categorie