31.05.2022
Zodiile care pun cariera mai presus de o relatie

Aceste zodii au foarte multe planuri in ceea ce priveste profesia lor si isi pun cariera pe primul loc.

Daca ai fost pana acum intr-o relatie cu un workaholic, probabil ca ti-ai dat seama cat de complicat ii era sa-si gestioneze timpul, astfel incat sa fiti si impreuna.

Pentru persoanele care sunt dedicate muncii, relatiile amoroase au venit mereu cu multiple provocari. De la lipsa unui echilibru in ceea ce priveste viata profesionala si cea privata si pana la faptul ca nu le este inteleasa pe deplin pasiunea pe care o au pentru profesia pe care o practica. Astrologia ne arata ca sunt cateva zodii care au o atitudine pragmatica si pun cariera pe primul plan, iar relatia de cuplu e pe un loc secundar. Au multe dorinte, planuri si idei pe care vor sa le puna in practica in munca lor si considera ca nu au timp pentru a se dedica unei povesti de iubire.

Leu

Leii au toate sansele sa prospere din punct de vedere financiar si sunt recunoscuti pentru cat de muncitori sunt. Indiferent de ceea ce fac, se bucura de succes in toate proiectele in care se implica. Cand vine vorba de cariera, depun foarte multe eforturi pentru a fi cei mai buni si pentru a ajunge la pozitia de conducere la care viseaza. Insa, acest lucru vine si cu un cost si sunt dispusi sa isi puna pe locul doi relatia de cuplu.

Cu riduri si cu parul alb! Bradley Cooper - de nerecunoscut in ultima imagine postata - FOTO

Berbec

Berbecii sunt foarte ambitiosi si motivati sa aiba cariera mult visata. Au un stil de viata activ si cauta tot timpul recunoasterea din partea celorlalte persoane cu care lucreaza, dar si sa-si indeplineasca viziunile. Le este teama de un posibil esec, asa ca incearca sa detina in permanenta controlul si sa iasa totul conform planului. Cariera este importanta pentru ei si se definesc prin activitatea pe care o desfasoara. Nu se vor gandi de doua ori inainte de a renunta la o relatie pentru munca.

Fecioara

Pentru Fecioare mereu au fost primordiale cariera si stabilitatea financiara. Isi doresc cu ardoare sa devina faimoase si se inconjoara de persoane care le pot ajuta sa ajunga in punctul in care vor. Nu tolereaza sub nicio forma superficialitatea si oamenii care nu sunt seriosi la locul de munca. Prefera sa se concentreze mai mult pe viata profesionala si ar fi in stare sa renunte la o relatie amoroasa, in ciuda sentimentelor intense pe care le-ar avea.

Fiica Danielei Cheltuitor a implinit 2 luni! Bloggerita a publicat imagini emotionante alaturi de Eva: „Doua luni de fericire” - VIDEO

Sagetator

In cazul Sagetatorilor, ei ajung in cele mai multe dintre situatii sa-si amane intalnirile cu partenerul de cuplu pentru a munci. Cauta mereu modalitati de a se imbunatati in profesia lor si sunt deschisi spre a invata. E dificil sa fii impreuna cu un Sagetator pentru ca mereu isi va pune cariera pe primul plan si nu-i va pasa de nevoile sau emotiile tale. Nu sunt adeptii relatiilor de lunga durata si se feresc de astfel de angajamente.

Articole din aceeasi categorie