16.10.2022
TOP 7 zodii incapatanate care urasc schimbarea

Semnul tau zodiacal iti poate influenta personalitatea si iti determina horoscopul, asa ca zodia ta are legatura cu felul in care accepti schimbarea sau cu modul in care o eviti.

Unii oameni nu reactioneaza bine cand vine vorba de schimbare. Nu le place cand locurile cu care sunt obisnuiti, jobul sau prietenii se schimba. Este posibil ca nici ei sa nu doreasca sa fie altfel, desi stiu ca daca nu o fac, vor pierde niste relatii.

Sa nu accepti schimbarea are legatura cu frica – iti este teama de necunoscut sau iti e teama sa nu dai gres. Cand ne aflam in zona noastra de confort nu trebuie sa ne stresam despre cum sa face lucruri noi, deoarece este natural si mult mai simplu sa ne complacem in rutina.

Aceste 7 zodii sunt renumite pentru incapatanarea lor si pentru frica de schimbare.

Berbec

Ai putea fi de parere ca o zodie atat de impulsiva si gata sa isi asume riscuri reactioneaza bine atunci cand vine vorba de schimbare, dar nu este asa. Berbecii au nevoie de o zona de confort in care sa se retraga ori de cate ori fac ceva riscant.

Acestia se descurca bine cu schimbarile pozitive, precum o promovare sau un nou copil, insa cele negative ii fac sa se simta stresati, frustrati si fara un echilibru in viata.

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Taur

Daca esti nascuta in zodia Taur stii ca este imposibil sa controlezi totul, dar pentru ca esti sub influenta sub celei mai incapatanate zodii, iti place sa crezi ca ai aceasta putere.

Asa ca, atunci cand apare schimbarea, te simti pierduta. Nu vei recunoaste niciodata cat de mult iti displace si vei incerca sa te comporti normal, insa adevarul este ca te streseaza extrem de tare.

Leu

Unul dintre motivele pentru care Leii sunt buni lideri este nu numai pentru ca le place sa controleze tot, dar si pentru ca fac foarte bine asta. Odata ce si-au format o opinie, acestia tin de ea, si este nevoie de argumente ferme pentru a o schimba.

Leilor le plac programele si tin foarte mult la punctualitate. Nu schimba ora intalnirii, decat daca vrei sa enervezi nativii acestei zodii. Daca esti nascuta in zodia Leu atunci nu esti un fan al schimbarii, insa o vei accepta in cele din urma.

Fecioara

Persoanele in aceasta zodie stiu ca schimbarea este inevitabila si apreciaza ceea ce este de invatat de pe urma ei. Problema este ca o Fecioara va incepe sa analizeze ce a creat schimbarea, care sunt consecintele acesteia si ce putea fi facut pentru a o evita.

Schimbarile vor cutremura lumea unei Fecioare si cu siguranta acesta zodie nu apreciaza asta. Fecioarele fac totul din propria experienta, asa ca de ce sa schimbe ceva ce au testat deja ca merge?

Balanta

Schimbarea este ceva foarte infricosator pentru acesta zodie, deoarece reprezinta exact lucruile pe care nu le agreeaza: conflictul, necunoscutul si nefamiliarul. Balantele nu sunt convinse ca schimbarile insemna neaparat ceva bun sau ca vor reusi sa le gestioneze efectele.

Bineinteles, vor zambi mereu si nu vor lasa sa se vada ca nu trec printr-o perioada asa buna.

Claudiu Mirica, in lacrimi in fata antrenorilor! Unul dintre fostii solisti ai trupei Stigma a urcat pe scena dupa o pauza de 11 ani - VIDEO

Capricorn

Pentru un Capricorn, lucrurile stau cel mai bine cand sunt ordonate si simple. Schimbarea este exact opusul, iar asta ii provoaca multe ingrijorari. Capricornii nu se simt nepregatiti, ci vor sa se fie intotdeauna in cea mai buna forma a lor, iar schimbarile bruste nu le permit asta.

Varsator

Nativii Varsator creeaza schimbare, insa asta nu inseamna ca le place cand are legatura cu ei. Sunt adeptii tehnologiilor noi si a felului inovativ de a face lucruri, deci se lasa inspirati de progres.

Ceea ce nu le place insa, sunt schimbarile care iau nastere din haos sau care au efecte negative. Varsatorii au gusturi bine definite si nu sunt interesati sa si le schimbe.

In sinea noastra stim ca schimbarea are, de cele mai multe ori, efecte bune, si ca daca o respingem, nu vom mai putea evolua. Daca o accepti in viata ta putin cate putin si daca te opresti din a mai fugi de riscuri, surprize placute te vor astepta in viitor.

Articole din aceeasi categorie