11.06.2022
Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

Cat de des am auzit frazele acestea: „Nu suntem compatibili”, „Astrele nu ne ofera nicio sansa macar”, „Zodiacul spune ca alt nativ este sufletul meu pereche”! Compatibilitatea asta e un joc de noroc, un mare loz in plic. Asa, si? Ce putem face in aceasta situatie? Sa nu mai iubim, sa nu mai simtim? Sa ne refuzam dreptul la fericire pentru ca astrele nu sustin un anume cuplu zodiacal?

Ei, teoria o stim cu totii, dar practica ne termina intotdeauna. Si vor exista cazuri in care astrele zic „Da”, iar viata, „Ba”. De cine asculti? Dupa cine sa te iei? Cine este mai important in ecuatia fericirii? Tu, normal.

Astrologii „citesc in stele”, tu traiesti totul in timp real.

Si nu cred ca suni astrologul de serviciu de fiecare data cand apare un conflict. Nu astrologii rezolva, nu traiesc ei in locul omului de rand, dar nici nu pot lua decizii in numele cuiva, pentru binele altuia.

Nu cred ca exista undeva vreo lege (ne)scrisa sau vreo „Constitutie a Relatiilor”, in care sa scrie ceva de genul: „Daca astrologii afirma ca sunteti compatibili, atunci ramaneti impreuna toata viata”.

Astrologii sunt oameni care practica o meserie, dar in viata de zi cu zi sunt la fel ca oricare dintre noi. Si chiar nu cred ca fiecare astrolog si-a facut astrograma sau a calculat compatibilitatea ca sa vada daca merge mai departe in relatie sau se opreste si cauta perechea perfect potrivita.

Cred cu tarie ca, de fiecare data cand cineva spune „Nu”, viata noastra se incapataneaza sa spuna „Da”, sa contrazica, sa arate adevarul si cat de tare ne putem insela uneori. E bine sa-ti urmezi calea si sa te lasi ghidat de propria intuitie. Astrologii spun ce stiu, viata va spune doar ceea ce poate trai.

Berbec – Rac: Unul impunge, altul fuge, dar se iubesc nemasurat

In acest cuplu fiecare are rolul sau. In timp ce unul adora sa i se acorde increderea totala, celalalt gaseste de fiecare data solutia sau calea spre inima partenerului de viata, reuseste sa restabileasca linistea si armonia in povestea lor de iubire. Atat de bine se inteleg si se completeaza reciproc, incat viitorul e sigur: toata viata doar impreuna.

Taur – Pesti: Mai mereu stresati si indragostiti unul de altul

Cam maniac din fire in privinta controlului, fara niciun gand sa renunte in fata provocarilor, Taurul va gasi intotdeauna modalitatea perfecta pentru ca totul sa fie bine, sa redevina frumos si linistit ca inainte de furtuna – una de emotii puternice, prin care trec impreuna. Un cuplu puternic, un model de urmat, o pereche fericita si mereu indragostita.

Inca o lupta castigata cu brio de Olga Manciu! Dupa ce i-au fost depistate celule canceroase, bloggerita a demonstrat ca lupta poate fi invinsa. Afla cum i-a reusit: „Astazi a venit scrisoarea...” - FOTO

Gemeni – Scorpion: Cuplul rau, dar le sta foarte bine impreuna

In stele le este scris sa traiasca mereu intr-o furtuna, cu tunete si fulgere, dar realitatea bate orice scenariu stelar. Se inteleg foarte bine, se completeaza, se sustin unul pe altul in fiecare moment. Se duc lupte pe putere si fiecare vrea sa fie primul si cel care conduce orice discutie. Ratiunea unuia si pasiunea celuilalt fac intotdeauna casa buna.

Leu – Capricorn: Puterea iubirii, niciodata puterea fizica

Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

Sunt extrem de puternici impreuna, gandesc la fel, au aceleasi planuri. Nu uita de ei, dar nu refuza niciodata succesul sau sa iasa in evidenta cu ceva original. Realitatea a decis: acesta este cel mai solid cuplu zodiacal!

Fecioara – Balanta: Sunt de neoprit in tot ce fac

Niciunul dintre nativii acestui cuplu nu asculta de nimeni, doar unul de altul. Si asta se pare ca este cheia succesului pentru ei. Impreuna devin o forta ce nu poate fi oprita – nimic nu se poate opune actiunilor pe care le pun la cale sau iubirii pe care o simt unul pentru  celalalt.

Sagetator – Varsator: Ciudati si perfecti… cum nici macar nu poti sa gandesti

Sunt foarte motivati sa obtina orice isi doresc, oricat de imposibil ar parea sa fie. Nu se lasa pana nu reusesc tot ce si-au propus, iar asta ii uneste foarte tare. Sunt firi dure, dar sociabile, iar impreuna devin „motorul”  care poate schimba lumea…
 

Articole din aceeasi categorie