12.07.2022
Lady in red! Vezi cum a fost surprinsa interpreta Natalia Gordienko pe strazile din Paris, dar si anuntul important pe care l-a facut - FOTO/VIDEO

Este pasionata de moda si arta, iar timpul petrecut la Paris este pentru Natalia Gordienko o adevarata implinire. Dupa ce a participat la Saptamana Modei din orasul iubirii, se pare ca blondina inca profita de timpul petrecut acolo si savureaza din plin splendoarea orasului.

Stilul frantuzesc este o inspiratie pentru multe iubitoare ale modei din intreaga lume si nu este de mirare, tinand cont de abordarea stilistica franceza si de faptul ca Parisul este capitala internationala a modei.

Si interpreta Natalia Gordienko a fost cucerita de aerul elegant al acestor tinute si nu a ezitat sa isi demonstreze abilitatile stilistice chiar pe strazile din Paris.

Imbracata intr-o tinuta all red, frumoasa interpreta a mers direct la o cafenea frantuzeasca pentru a lua micul dejun si a-si savura cafeaua.

Totul insa n-a fost in zadar, prin postarea sa, Natalia a facut un anunt important pentru fanii sai: „Sunt atat de fericita! Pe 15 iulie, un flux imens de dragoste se va revarsa in inimile voastre cu o viteza de neimaginat. Astept cu nerabdare premiera cantecului si a videoclipului meu! Fii cu mine 15/07”, a scris ea. 

La 38 de ani, Pippa Middleton a devenit mama pentru a treia oara

La Saptamana Modei de la Paris, Natalia a fost invitata de celebrul creator de moda Zuhair Murad, care i-a realizat in exclusivitate rochia pe care a purtat-o la Eurovisionsi cu care ulterior a devenit prieten foarte bun.

A pozat langa viitoarea sa soacra si a radiat de fericire! Vezi cum a fost surprinsa Anastasia Fotachi alaturi de mama lui Gabriel: „Atat de frumoasa, blanda si grijulie..” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie