08.11.2023
Una dintre cele mai cunoscute modele originare din Republica Moldova a nascut. Primele imagini cu bebelusul - FOTO

La inceputul acestei veri, pe social media, Daniela Hanganu a povestit urmaritorilor ei ca este insarcinata. Ea a publicat o serie de fotografii in care deja se observa burtica de graviduta.

Acum o luna, modelul originar din Moldova a nascut si a povestit despre acest lucru intr-o postare pe contul ei de Instagram.

„Luna trecuta a fost cea mai implinita luna din viata mea. Am dormit mai putine ore (aproape ca nu am facut-o, sincer), am avut cateva crize (da, unele zile sunt grele), am simtit de multe ori ca nu stim ce facem (am invatat natural si rapid), dar am simtit si cea mai coplesitoare dragoste, una despre care nu am stiut ca exista. Nu stiu cum am trait fara tine, iubire mica”, a scris Daniela Hanganu in descrierea unei galerii foto in care sunt prezente atat poze cu ea, cat si cu baietelul ei pe nume Santiago.

Ana a slabit 30 de kilograme fara dieta si sport! Care este secretul, dar si cum se simte acum - VIDEO

„Atat de dulce draga mea, Daniela”, „Abia astept sa cunosc copilul”, „Micutul tau e atat de dragut”, „Felicitari, draga”, „Felicitari si cele mai sincere urari”, sunt cateva dintre mesajele din sectiunea de comentarii a fotografiilor.

Daniela Hanganu este moldoveanca care a reusit sa colaboreze cu case de moda precum Elie Saab, GQ sau Chanel. Tanara este stabilita in Portugalia, Lisabona, acolo unde a emigrat impreuna cu familia de la varsta de 5 ani.

Anna Odobescu este insarcinata! Imaginile care o dau de gol - FOTO

Articole din aceeasi categorie