22.01.2024
„Este un nume grecesc, antic”. Ce prenume a ales Tatiana Koberidze pentru fetita ei - VIDEO

La 5 zile dupa ce a nascut pentru prima oara, bloggerita Tatiana Koberidze a divulgat numele fetitei ei.

Intr-o postare facuta publica pe social media, Tatiana a povestit ca ea si sotul ei si-au numit fetita - Teona.

Teona este un prenume de origine greaca, insa, destul de raspandit si in Georgia, tara natala a bloggeritei. „Teona sau Tea! Teona este un nume grecesc, antic care inseamna „divin”, foarte comun in Georgia”, a notat Koberidze.

De asemenea, influencerita a spus si care sunt calitatile ce le poseda femeile cu acest nume: „Copil luminos si carismatic, grijuliu si foarte sensibil. Ea are nevoie sa i se dea multa libertate pentru ca Teona nu este menita sa fie limitata... Ea este libera la minte si impertinenta. Teonele sunt foarte feminine si intuitive”.

„De cele mai multe ori acestea sunt femei creative, talentate si extraordinare, uneori destul de excentrice. Datorita caracterului ei plin de viata, carismei si a unui milion de pasiuni, Teona are multi prieteni, cunostinte si conexiuni”, a mai spus Tatiana.

Bianca Dragusanu, mai sincera ca niciodata! Vedeta a vorbit despre operatiile sale estetice si a facut-o praf pe Loredana Groza: „In tinerete era batrana”

Tatiana Koberidze a nascut o fetita

La data de 15 ianuarie 2024, una dintre cele mai populare bloggerite de la noi, Tatiana Koberidze, a devenit mama pentru prima data. Tatiana a adus pe lume o fetita. 

Despre acest lucru, influencerita a anuntat pe contul ei de Instagram, acolo unde a scris: „Astazi s-a nascut fiica noastra, iar odata cu ea s-a intamplat si noua nastere a familiei noastre. Nu voi uita niciodata aceasta zi. 15.01.2024, 39 saptamani, 2990 grame, 52cm”.

De asemenea, Koberidze a publicat si un filmulet din maternitate in care isi tine fiica in brate.

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova, fiind urmarita de aproximativ 174 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si dragostea pentru calatorii.

Cum s-a razbunat o femeie pe sotul infidel. Fapta ei, criticata dur de internauti: „Ar fi trebuit sa gandesti inainte sa actionezi”

Articole din aceeasi categorie