14.06.2019
Nativii din Varsator trebuie sa fie foarte atenti, astazi, la prejudecati. Horoscop 14 iunie 2019
Dragostea se ascunde in cele mai neasteptate locuri, cum ar fi chiar in fata ochilor. Doar ca unii refuza sa o vada. Vedeta zilei: Yasmine Bleeth, actrita americana.

Berbec

Berbecii se vor dovedi utili in afacerile de familie. Dureros de sinceri, vor identifica rapid si eficient vinovatii pentru situatia tensionata si vor propune solutii clare pentru a rezolva problema. Desi unii membri ai familiei ar putea sa fie deranjati, pe moment, in timp vor aprecia prezenta de spirit si spiritul justitiar care ii caracterizeaza pe nativii din zodia Berbec.

Taur

Taurii nu au voie sa amane o decizie in dragoste. Daca au pus ochii pe o persoana, acum e momentul pentru a actiona. Peste cateva zile ar putea fi prea tarziu. Emotiile si timiditatea ar putea fi confundate cu o respingere, iar, din acel moment, nimic nu mai poate fi facut. Sinceritatea a fost si va fi mereu apreciata, chiar daca da nastere la momente stanjenitoare. In fond, asa incep toate povestile de iubire.

Gemeni

Gemenii sunt cu energia la cote maxime. E posibil sa apara unele probleme la serviciu sau in relatia cu prietenii, insa vor fi rezolvate imediat. Singurul risc vine pe partea financiara. Nativii din aceasta zodie sunt sfatuiti sa se abtina de la cheltuieli inutile sau extravagante, asta daca vor sa termine luna pe plus. Daca tot ai chef de a evada din cotidian, fa-o alaturi de persoana iubita sau prieteni, nu intr-un mall.

Rac

Racii ar face bine sa planuiasca o iesire in natura. Prea mult timp in fata telefonului sau a laptopului risca sa ii indeparteze, in mod paradoxal, de propriile dorinte. Daca facem ceva cu insistenta, zi dupa zi, asta nu inseamna ca ne si ajuta. Cateva clipe petrecute in liniste, alaturi de prieteni, ar putea schimba complet starea de spirit a nativilor din zodia Rac. In fond, natura a fost mereu o sursa de inspiratie pentru ei.

Leu

Va fi o adevarata provocare astazi sa gasesti oameni care gandesc la fel ca tine. Iar fara ei nu ai nicio sansa sa dezvolti proiectul la care lucrezi. E posibil sa fie nevoie sa il amani pentru alta data. In problemele casnice va fi nevoie de implicarea ta. E posibil sa fie nevoie sa repari ceva stricat de copii. In familie vei avea parte de o comunicare armonioasa cu partenerul.

Fecioara

O adiere de depresie te poate face astazi sa fii mai introspectiv si sa incepi sa analizezi reusitele de pana acum din viata ta. Nu dispera, daca nu ti se par impresionante. Acorda-ti mai mult timp, ai mai multa incredere in tine si asigura-te ca faci toate eforturile pentru a simti din nou gustul succesului. Spre sfarsitul zilei e posibil ca o intalnire neasteptata sa deschida un nou drum in cariera sau in dragoste.

Balanta

Ai putea fi excesiv de auctocritic astazi. Dar nu ai niciun motiv cu adevarat intemeiat pentru a face asta, asa ca e bine sa te calmezi rapid. Daca nu poti accepta imperfectiunile tale, e cazul sa gasesti o cale sa te lupti cu formele pe care nu le consideri ideale la tine. O sugestie: nu te grabi, daca e vorba de chestiuni financiare. E posibil sa ai probleme cu legea, daca investesti intr-un proiect aventuros.

Scorpion

Azi vei primi mai multa atentie din parta cuiva care e interesat de dragostea ta. Daca esti interesat, ia in considerare semnele, flirtul nu a stricat nimanui. Dar ai grija, e posibil sa fie vorba de o iubire veche, revenita in viata ta. Nu lasa un fost partener sa iti invadeze actuala relatie. E posibil ca asta sa provoace o furtuna care sa iti aduca daune majore.

Sagetator

Nativii din Sagetator se vor simti, astazi, intr-o continua nevoie de afectiune. Nu va temeti sa va aratati partea sensibila in fata familiei si a prietenilor apropiati. Cereti ajutor si fiti atenti la sfaturile oferite de cei dragi. Este singura metoda prin care veti putea trece cu bine peste aceasta perioada complicata din viata voastra. La randul vostru, explicati colegilor si sefilor prin ce treceti pentru a putea fi intelesi. Pe de alta parte, munca este singurul vostru refugiu, astfel ca nu ar fi foarte gresit sa va concentrati mai mult pe acest aspect in urmatoarele zile.

Capricorn

Nativii din Capricorn se vor simti, astazi, ca in liceu. Cu exceptia celor care chiar sunt in liceu. Veti flirta cu o persoana draga despre care habar nu aveati ca simte ceva pentru voi. Daca sunteti deja intr-o relatie, cantariti foarte bine ceea ce veti face, dar si consecintele actiunilor voastre. Daca sunteti in cautarea fericirii, profitati din plin de aceasta noua idila. S-ar putea sa gasiti dragostea adevarata, care se ascundea chiar sub ochii vostri.

Varsator

Nativii din Varsator trebuie sa fie foarte atenti, astazi, la prejudecati. Nu judecati o persoana dupa modul in care arata, ci stati un pic pe ganduri si observati (pe cat posibil) si cum gandeste 'tinta voastra'. De altfel, incercati sa procedati cu altii exact in acelasi mod in care vreti ca ceilalti sa va trateze pe voi. Din cand in cand este necesar sa va puneti in locul celor din jurul vostru pentru a va perfectiona capacitatile sociale. Un prieten va veni catre voi cu o idee geniala de afaceri. Profitati de acest lucru si ati putea ajunge departe!

Pesti

Nativii din Pesti sunt obligati, astazi, sa se relaxeze. Exista riscul unei epuizari care va va afecta puternic. Chiar daca sunteti obisnuiti sa controlati orice (si prin orice ne referim la situatii si oameni), trebuie sa realizati ca nu va puteti descurca singuri, oricat de mult ati incerca. Delegati anumite treburi si veti descoperi ca munca in echipa este multi mai profitabila decat pana acum. Incercati! Nu va costa nimic.

Articole din aceeasi categorie