12.03.2022
Lucrurile care iti distrug viata, in functie de zodia ta. Racii raman blocati in trecut, iar scorpionii au un spirit razbunator

Oricat de multe eforturi faci, semnul tau zodiacal te impinge uneori spre alegeri ce intr-un sfarsit iti vor ruina viata.

Fie ca e vorba de o obsesie sau de un obicei daunator suntem influentati sa luam decizii care nu sunt mereu in favoarea noastra. Vestea buna e ca putem schimba asta, putem schimba felul in care gandim, si felul in care ne comportam, mai pe scurt ne putem schimba viata. Vezi ce trebuie sa schimbi la tine pentru a avea o viata fericita, in functie de zodie.

BERBEC

Esti foarte concentrata pe ceea ce faci, si asta nu este un lucru rau. Doar ca uneori uiti sa traiesti pe deplin momentele alaturi de cei dragi. Desi te declari multumita de rutina zilnica in care te afli, este timpul sa te bucuri mai mult de prezent, pentru a vedea cu adevarat frumusetea vietii.

TAUR

Stii foarte bine ca nativii Taur sunt oameni rigizi, care isi seteaza un traseu de pe care nu pot fi scosi. Problema lor vine atunci cand fac lucrurile repetitiv si pierd multe oportunitati ce le sunt oferite. Incearca sa devii mai flexibila, si o sa vezi ca viata ti se va schimba.

GEMENI

O calitate importanta a Gemenilor este ca isi fac planuri mari si pe care reusesc sa le duca destul de departe. Ceea ce insa ii opreste de fiecare data este volumul de responsabilitati pe care incearca sa si-l asume. Trebuie sa iti prioritizezi alegerile si sa incepi cu proiecte mai mici, dar pe care esti sigura ca le duci la capat.

Cine-l pazeste pe Putin? Cum sunt alesi bodyguarzii lui de elita si de ce poarta adesea umbrele si serviete in mana: „Bodyguardul trebuie sa-l apere pe demnitar de cineva invizibil”

RAC

Ce ii incurca pe nativii Rac din a-si imbunatati viata este obiceiul lor de a ramane blocati in trecut. Desi poate crezi ca inca mai ai lucruri de invatat de acolo, depaseste momentul pentru a reusi sa traiesti cu adevarat prezentul. Asta se intampla in special in cazul relatiilor, de care Racii se desprind cu foarte mare dificultate.

LEU

Desi au vise pe care le urmeaza cu strictete inca din copilarie, Leii trebuie sa invete sa isi adapteze obiectivele in functie de cine sunt acum. Cu totii ne schimbam si visele pot deveni incompatibile cu viziunile pe care Leii le au in prezent. Nativii Leu trebuie sa realizeze asta cat inca mai au timp.

FECIOARA

Lucrul ce iti distruge viata incet, dar sigur, il reprezinta oamenii toxici de care te agati. Nu fiecare relatie va fi de lunga durata, oamenii fiind prezenti in viata ta doar pentru o perioada scurta. Invata sa apreciezi doar oamenii care te fac fericita, sa ii ignori pe cei ce te trag in jos, si o sa fii uimita cat de bine te vei simti.

BALANTA

Problema cu care Balantele se confrunta este ambivalenta ce le da mari batai de cap. Acestia pierd foarte mult timp gandindu-se la deciziile pe care le-au luat sau pe care le vor lua. Nu este un lucru rau in a analiza fiecare aspect al unei decizii, dar cand o faci obsesiv precum Balantele devine o piedica in dezvoltarea ta. Invata sa iei decizii fara a cauta si cealalta parte a paharului.

SCORPION

Scorpionii au un spirit razbunator care le face viata imposibila. Nu este usor sa ai mereu in minte un plan rautacios, si in acelasi timp sa te concentrezi si pe evolutia ta. Incearca sa renunti la gandurile negative din viata, pentru a avea grija si de tine. Iertarea si uitarea vor reusi sa te aduca pe calea cea dreapta unde rautatea nu are ce cauta.

SAGETATOR

Timpul si asteptarea sunt cele mai grave pedepse pentru un Sagetator, care cauta rezultate si multumiri in momentul de fata. Trebuie sa intelegi ca lucrurile bune se intampla celor ce stiu sa astepte. Asa ca rabdarea este lucrul care cu siguranta iti va face viata mai usoara si frumoasa.

CAPRICORN

Capricornul este foarte concentrat pe munca si pierde din vedere relatiile. Punand servicul deasupra celorlalte aspecte ale vietii, o sa ajungi sa pierzi controlul sau o sa realizezi ca nu mai faci parte din viata ta. Opreste-te, analizeaza, prioritizeaza si traieste cu adevarat.

Pentru ca tot mai multe branduri cosmetice isi sisteaza activitatea in Rusia, Egor Kreed a decis sa lanseze propria marca de cosmetice pentru barbati - FOTO

VARSATOR

Varsatorii pun mult accent pe independenta. Prea mult. Pentru a depasi aceasta problema trebuie sa intelegi ca a depinde de cineva nu te face slab. Desi iti place sa faci totul de una singura, invata sa iti accepti vulnerabilitatile si sa cooperezi. Vei fi mult mai fericita.

PESTI

Nativii Pesti obisnuiesc sa ia decizii iresponsabile si ajung cu usurinta sa aiba incredere in persoanele gresite. Nu iti mai poti trai viata ca atunci cand erai copil, ci trebuie sa te maturizezi si sa te comporti ca atare.

Articole din aceeasi categorie