10.11.2019
Horoscop zilnic 10 noiembrie 2019. Sagetatorii au un eveniment important in familie, ce se intampla cu Racii
Afla ce-ti rezerva astrele si citeste horoscopul zilei de duminica, 10 noiembrie 2019. Vedeta zilei - Ellen Pompeo, actrita americana.

Berbec

Astazi iesi la cumparaturi impreuna cu prietenele si cheltui mai mult decat ti-ai propus. Totodata, te opresti la o cafenea si stai la povesti mai multe ore. Uiti de faptul ca i-ai promis partenerului ca petreceti ziua impreuna.

Taur

Astazi iti vine o idee geniala si pregatesti sefilor o prezentare pentru saptamana viitoare, care sigur ii va impresiona. Desi este weekend si gandul ar trebui sa iti fie indreptat spre familie si partener, stai mai mult pe laptop si incerci sa iti pregatesti un plan pentru saptamana ce urmeaza.

Gemeni

Daca esti singura si te hotarasti sa iesi din casa la invitatia unor colegi sau prieteni, norocul iti surade si conjunctura astrala iti poate scoate in cale o persoana cu care descoperi ca ai pasiuni comune si cu care te-ai potrivi.

Rac

Daca esti plecata in weekend cu un grup de prieteni, asteapta-te sa apara tot felul de surprize cu cazarea, pe drum sau prietenii sa fie pusi pe glume. Va distrati maxim, chiar daca aveti parte de unele neplaceri.

Leu

Configuratia astrala anunta o zi activa din punct de vedere social, cu multe iesiri la evenimente, unde poti socializa. Daca esti singura, ai toate sansele ca un prieten sa te prezinte unei persoane cu care vei realiza ca ai multe in comun si sa decideti impreuna sa iesiti si singuri la o cafea.

Fecioara

Conjunctura astrala de astazi iti aduce niste cheltuieli neanuntate. Desi aveai un buget pentru a organiza un eveniment in familie, toate planurile ti se dau peste cap, numai sa-ti faci fericite personale dragi. Spre seara primesti o veste care te bucura, legata de achizitionarea unui bun de valoare, mai exact un imobil.

Balanta

Daca iti incepi ziua cu o stare de nervozitate si cu dispozitie de cearta cu partenerul, ar trebui sa eviti acest lucru si sa lasi dialogurile despre gestionarea banilor pentru dupa 20 ale lunii, cand Mercur nu mai este retrograd. Cel mult iti poti face un plan de returnare a unei datorii.

Scorpion

Petreci dupa-amiza cu prietenii de la locul de munca. Desi nu esti in dispozitia cea mai buna, iti face bine compania lor si reusesc sa te mai scoata din gandurile si framantarile tale. Din punct de vedere sentimental stai bine si te bucuri de compania persoanei iubite, care face orice sa te simti bine si fericita.

Sagetator

Conjunctura astrala de astazi anunta o zi dinamica. Iti aduce dispozitie de a petrece in compania persoanei iubite, poate participati la un eveniment important in familie, o nunta, un botez, la un eveniment cultural, artistic sau sportiv. Vei fi inconjurata de prieteni si ii vei molipsi si pe ei cu veselia ta.

Capricorn

Gandurile tale se indreapta astazi cum sa faci sa echilibrezi timpul petrecut la locul de munca cu timpul petrecut in compania celor dragi. Desi contextul astral din aceasta perioada te indeamna sa te preocupe mai mult cariera, membrii familiei au nevoie de tine si iti dau toate semnalele sa schimbi ceva.

Varsator

Comunicarea cu partenerul de viata este foarte buna astazi si initiezi tot felul de dialoguri despre sistemul de valori, principiile dupa care te ghidezi in viata, despre pasiunile tale si despre dorinta ta de a calatori mai mult. Spre seara stabiliti sa plecati intr-un city-break la finalul lunii.

Pesti

Relatiile cu sefii si colegii de la locul de munca evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar incepi sa te redresezi. Astazi este o zi buna pentru a face planuri financiare pe termen lung. Benefiezi si de sfatul unei persoane mai in varsta din familie.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie