09.10.2019
Horoscop 9 octombrie 2019. Bucurie in familie si o petrecere surpriza
Surprize frumoase in dragoste intrevad astrologii in aceasta zi, pentru nativi. Aveti curaj, nu lasati frica sa stea in calea iubirii. Vedeta zilei - Bella Hadid, model

Berbec

Berbeci, fiti mai curajosi. Daca va doriti mult sa excelati intr-un anumit domeniu, sa demonstrati celor din jur, dar mai ales voua ca sunteti capabili sa obtineti astfel succesul, nu renuntati. Munciti, fiti perseverenti, dovediti ca puteti avansa in plan profesional. Nici in dragoste lucrurile nu stau rau, mai ales daca aveti inima deschisa pentru cei care isi doresc sa se apropie de sufletul vostru.

Taur

Taurii stau cu gandul la o persoana importanta din trecutul lor. Daca va este dor de aceasta, dati un telefon. Scrieti-i, faceti tot posibilul sa reluati legatura, sa vorbiti, sa va vedeti. Mai mult, daca intre voi a fost mai mult decat o sincera prietenie, focul iubirii s-ar putea reaprinde, iar voi v-ati putea oferi o noua sansa.

Gemeni

Dragi Gemeni, aveti grija la serviciu. Exista posibilitatea ca anumite tensiuni sa va implice in mod indirect, insa ar trebui sa stati departe. Nu aveti nevoie de un conflict, mai ales in aceasta perioada, asa ca incercati sa rezolvati totul cu mult calm si intelegere. In dragoste lucrurile incep usor-usor sa se aseze.

Rac

Nu va dati batuti, in ciuda piedicilor pe care altii vi le pun. Scopul vostru este unul singur si trebuie sa faceti orice pentru a-l indeplini. Veti descoperi, pe drumul pe care l-ati ales, numerosi oameni care isi vor dori sa va raneasca, chiar daca nu au nimic de castigat. Nu este cazul sa va pierdeti increderea in toti oamenii si nici sa renuntati la visele pe care le aveti. Depinde doar de voi cum va alegeti prietenii si ce decizii veti lua.

Leu

Veti avea parte, astazi, de o zi agitata in care veti avea numeroase lucruri de rezolvat. Tot astazi veti afla ca impreuna cu familia si prietenii apropiati puteti duce la bun sfarsit mult mai repede acele lucruri pe care le aveati in plan. Fiti atenti si recunoscatori si multumiti-le tuturor cum stiti voi mai bine. Chiar ati putea organiza o petrecere, daca nu astazi, probabil la sfarsitul saptamanii, in care va veti distra alaturi de oamenii care au fost langa voi atunci cand ati avut nevoie.

Fecioara

Nativii din Fecioara primesc o sansa unica, astazi, din partea destinului. O persoana de care va veti indragosti la prima vedere isi va face aparitia in viata voastra, iar incepand de astazi, totul se va schimba. Fericirea va bate la usa, iar tot ce trebuie sa faceti este sa acceptati. Nu va temeti sa o luati de la capat si sa incepeti o viata noua.

Balanta

Balanta are probleme azi cu echilibrul interior, din cauza problemelor care ameninta sa duca spre o depresie. Ai sentimentul ca ai luat o decizie dintr-un rationament gresit si te intrebi ce s-ar fi intamplat daca ai fi ales opusul. Este important sa nu ignori aceasta problema si sa cauti o rezolvare, pentru ca va fi foarte dificil, daca nu imposibil de reparat mai tarziu.

Scorpion

Scorpionul are o zi fantastica, desi s-ar putea sa-ti bati capul cu cineva. Probabil rezolva repede, desi s-ar putea sa te urmareasca gandurile pe tot parcursul zilei. Cel mai bine este sa lasi gandurile la o parte, daca esti convinsa ca ai facut bine si sa mergi mai departe.

Sagetator

Sagetatorul are o dorinta foarte mare sa ignore o situatie sau o persoana care ii provoaca disconfort. Probabil, cineva a spus recent ceva care nu ti-a picat bine cu tine sau te-a facut sa-ti amintesti ceva incomod. Este greu sa te confrunti cu aceste situatii, deoarece nu sunt placute. Dar, este mai bine sa faci fata, in caz contrar, va fi o zi destul de complicata.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa lucreze mai mult la propriul comportament. Comportati-va civilizat cu cei din jur si tratati cu respect discutiile cu cei dragi, colegii de munca sau prietenii. Iar daca acestia v-au oferit ajutor cand ati avut nevoie, cu atat mai mult. Daca locul vostru de munca implica relatii cu publicul si discutii cu oamenii, astrele va recomanda sa fiti politicosi. De-a lungul timpului, v-ati creat o imagine foarte buna in ochii celor din jur si ar fi pacat sa o stricati.

Varsator

Astazi, Varsatorii se vor concentra mai mult pe problemele financiare. Tot felul de tranzactii si achizitii financiare. Nu dati iama in magazine, ci stabiliti-va prioritatile. Faceti o lista cu tot ce este musai sa achizitionati si incercati sa cheltuiti banii inteligent. Ati putea sa va sfatuiti cu partenerul de viata, daca exista, sau cu membrii apropiati ai familiei. Daca planuiti sa va schimbati locul de munca, ar fi bine sa va ganditi bine inainte sa luati o deciziei. Ati putea pleca intr-o scurta vacanta ca sa va puneti ordine in ganduri. 

Pesti

Pestii vor sa munceasca mult si sa demonstreze de ce sunt in stare. Daca v-ati angajat recent, sefii vor avea numai cuvinte de lauda la adresa voastra pentru ca descopera ca ati invatat rapid foarte multe lucruri. Veti simti invidia colegilor, insa acest lucru nu trebuie sa va demoralizeze sau sa va intimideze. Din contra, ar putea sa va ambitioneze. Fiti mandri de tot ce realizati si nu lasati pe nimeni sa va strice bucuria. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie