07.11.2019
Horoscop 7 noiembrie 2019. Planuri de viitor si o surpriza neplacuta
Unele zodii vor fi puse, astazi, in fata unor decizii foarte dificile care privesc planurile de viitor, in timp ce alte zodii vor avea parte de o surpriza neplacuta. Vedeta zilei - Lorde, cantareata neozeelandeza

Incercati sa fiti, pe cat posibil, alaturi de persoanele dragi din viata voastra si mai putin de oamenii necunoscuti pe care veti incerca sa ii ajutati instinctual, chiar daca nu sunteti obligati.

Berbec

Incercati sa mentineti flacara aprinsa, cel putin astazi. Doar asa veti reusi sa obtineti progrese importante in anumite proiecte pe care le aveti de dus la bun sfarsit. Daca veti fi concentrati suficient de mult si nu va veti lasa distrasi de persoanele din jurul vostru, care vor avea nevoie de ajutor si de companie, veti ajunge sa rezolvati numeroase lucruri. Fiti increzatori!

Taur

Nu va dati batuti! Orice ati avea de indeplinit, astazi, nu va lasati. Mergeti pana la capat si veti demonstra tuturor ca sunteti o persoana matura, de incredere si foarte responsabila. Ati ales un drum pe care sa mergeti in viata si nu trebuie sa va abateti, chiar daca anumite persoane v-ar putea ispiti cu tot felul de oferte. La final, veti fi mandri de ce ati realizat.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor avea parte, astazi, de o surpriza de proportii. Asteptati de multa vreme ca norocul sa va surada si nu mai aveati nicio speranta ca vi se va intampla. Totusi, astazi, viata vi se va schimba in totalitate si veti fi pusi in fata unor noi oportunitati. In primul rand, trebuie sa fiti consecventi in ceea ce ati facut pana acum, respectiv sa duceti la bun sfarsit acele planuri pe care le-ati avut, inainte de a incepe sa lucrati la alte proiecte.

Rac

Astazi veti intalni anumite persoane extrem de ingrijorate si, chiar daca nu este datoria voastra, va veti simti obligati sa le oferiti acesto persoane un sprijin moral. Totusi, fiti foarte atenti la comportamentul acestor oameni aflati in nevoie pentru ca ati putea avea o surpriza neplacuta. Amintiti-va ca exista anumiti oameni, la care tineti foarte mult, si care au o mai mare nevoi de voi decat necunoscutii.

Leu

Astazi, Leii sunt imprevizibili. La locul de munca, vei fi pus in fata unor situatii dificile, iar abilitatile tale vor fi testate permanent. Sfatul astrelor este sa privesti totul cu zambetul cu buze. Doar relaxat vei gasi cele mai bune solutii, cu care iti vei surprinde sefii si colegii de munca. Seara, o cina alaturi de persoana iubita va pune capat unei zile tensionate.

Fecioara

Fecioarele ar fi bine sa-si ia zi libera de la serviciu. In caz contrar, vei fi in centrul atentiei si in mijlocul mai multor intamplari mai putin favorabile. Un coleg de munca mai invidios ar putea sa te puna in dificultate. Daca nu ramai pe pozitii si te pierzi cu firea, sunt sanse ca aceasta persoana sa iti strice ziua. Lucrurile vor fi mult mai relaxate spre seara.

Balanta

Pentru Balante, ziua de joi este una linistita. Drept urmare, ar trebui sa faci tot ce poti pentru o doza de adrenalina sau, daca nu se poate, macar putin dramatism. Pentru a scapa de plictiseala, te-ai putea avanta intr-o relatie cu o persoana care se dovedeste mult mai atragatoare decat ai crezut initial. Cine stie, poate fi chiar jumatatea pe care o cauti de atata timp.

Scorpion

Scorpionii vor fi astazi persoanele pe care sa te poti baza. E foarte posibil ca o persoana apropiata sa aiba probleme de sanatate si n-ar fi exclus sa aiba nevoie de ajutor, atat moral, cat si banesc. Daca ti se cere ajutorul, e important sa abordezi situatia cu mult calm. Un om in nevoie nu are nevoie de panica. Din fericire, situatia nu este foarte grava, asa ca lucrurile se vor rezolva cu bine.

Sagetator

Sagetatorul are nevoie astazi de concentrare maxima. Treziti-va devreme, faceti dusul si asigurati-va ca sunteti gata pentru orice. O intalnire importanta va asteapta, la care trebuie sa va prezentati impecabil. Faceti ceea ce stiti mai bine si pastrati-va calmul. Astfel, vei obtine cele mai mari beneficii de la ziua de azi.

Capricorn

Capricornul are parte astazi de o sansa foarte rara, in dragoste sau pe plan profesional. Intra in lumina reflectoarelor si straluceste. Daca trebuie rezolvat ceva, puteti ramane obiectiv si logic in acest sens. Nu uitati sa priviti imaginea mai mare, de ansamblu, in loc sa va restrangeti atentia asupra unei singure probleme.

Varsator

Varsatorul nu trebuie sa se lase invins, astazi, chiar daca va simtiti atacat din toate partile. Aveti un talent nativ de a rezolva problemele, asa ca aveti incredere in fortele voastre. Daca te confrunti cu probleme persoane, priveste-te in oglinda. Nimic nu se va schimba daca nu ai puterea sa fii direct cu tine. Toata puterea de care ai nevoie este deja in interiorul tau. Pastreaza-ti curajul si increderea, e tot ce ai nevoie.

Pesti

Pestii gasesc astazi o modalitate foarte inteligenta de a rezolva o problema personala, care ii chinuie de ceva vreme. Raspunsul a fost tot timpul in fata voastra, insa unele persoane din anturaj v-au distras atentia in alta directie, cu buna stiinta. Se pare ca cineva incearca sa va induca o dependta fata de persoana lor. Incercati sa vedeti dincolo de ce este si nu ar strica sa investigati anumite aspecte despre persoana respectiva.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie