04.12.2019
Horoscop 4 decembrie 2019. Neintelegeri in familie si o veste neasteptata in dragoste
Astrologii anunta o perioada fructuoasa in ceea ce priveste dragostea si o zi foarte buna pentru a va implica in afaceri sau discutii importante de natura financiara. Vedeta zilei - Tyra Banks - model

Fiti atenti si comunicati deschis despre problemele voastre, doar asa veti reusi sa rezolvati conflicte atat la serviciu, cat si in familie. 

Berbec

Calitatile de conducere ale Berbecilor ii vor ajuta pe acestia sa mentina echilibrul intre colegi, la serviciu. De altfel, devotamentul, spritul de lider si comunicarea eficienta va vor mentine o imagine mai mult decat pozitiva in firma si in ochii superiorilor. Este o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar.

Taur

Taurii vor demonstra astazi tuturor ce insemana perseverenta. Daca va doriti un lucru cu ardoare, atunci munciti si depuneti tot efortul de care dispuneti pentru a atinge succesul. Cereti sfaturi celor apropiati in cazul in care aveti nevoie, dar cel mai important este sa aveti incredere in fortele proprii si sa nu renuntati la visul vostru.

Gemeni

Comunicarea eficienta este foarte importanta pentru Gemeni. Cu toate acestea, s-ar putea sa aveti parte de cateva conflicte tacite la serviciu pe care veti fi nevoiti sa le tratati ca atare. Incercati sa oferiti sau cereti explicatii, insa nu disperati in cazul in care nu veti ajunge la un numitor comun. Spre seara aveti parte de o surpriza din partea persoanei iubite.

Rac

Astazi veti fi pusi in fata unor decizii extrem de importante. In cazul in care nu sunteti siguri pe raspunsul pe care urmeaza sa il dati, incercati sa va consultati cu persoanele despre care stiti ca au o experienta de viata mai mare si care v-ar putea indruma mai bine. Nu va precipitati si nu incercati sa va convingeti ca voi stiti mai bine. Aveti tendinta de a lasa emotiile de moment sa va conduca, ceea ce, in unele cazuri, ar putea face o diferenta uriasa intre venituri mai mari si viata de acum.

Leu

Astrele va ofera momentul oportun pentru a va putea face un plan pe termen mediu si lung in ceea ce priveste scopurile voastre in viata. Sunteti pregatiti si, dupa ce veti pune pe hartie toti pasii, puteti porni la drum. Niciodata nu va fi simplu si depinde doar de voi unde veti ajunge, insa v-ati nascut invingatori, astfel ca ati putea deveni o persoana extrem de importanta. Fiti voi insiva!

Fecioara

O surpriza de proportii epice vine, astazi, pentru voi. Ati putea descoperi un secret foarte bine ascuns sau chiar un lucru care v-ar putea schimba total viata. Fiti pregatiti pentru ceea ce va urma si asumati-va responsabilitatea. Doar asa veti putea dovedi celor din jurul vostru si in special, persoanei iubite ca va meritati locul si ca meritati sa va admire in continuare.

Balanta

Dragi Balante, sunteti pe drumul spre succes. Astrele insa te avertizeaza: daca exagerezi cu efortul, ca sa-ti atingi tintele, s-ar putea sa te epuizezi. Asta va duce la o stare generala proasta, care te va obliga sa iei o pauza din orice. Planifica o calatorie scurta si sa nu conduci daca nu te simti bine. Odata ce ajungi la destinatie, o sa fii incantat de frumusetea locurilor si de oamenii pe care ii intalnesti.

Scorpion

Scorpionii sunt atat de indarjiti realizeze tot ce si-au propus, incat este aproape imposibil sa nu refuseasca. Chiar daca vei fi pus in situatia de a te ocupa de o problema necunoscuta tie, o sa reusesti. Indiferent ca trebuie sa repari masina, sa pregatesti un fel de mancare nou sau sa ai grija pentru cateva ore de copilul cuiva, totul va merge ca pe roate. Incearca sa percepi aceste incercari drept un mare experiment.

Sagetator

Pentru Sagetatori, va fi o zi de miercuri complet linistita. Vei petrece timpul in compania celor dragi, fie ca iesi in oras, mergi la o petrecere ori pur si simplu te relaxezi acasa, langa sufletul tau pereche. Este o zi in care iti vei reincarca bateriile dupa o perioada extrem de aglomerata la serviciu. Seara, vei primi o veste neasteptata de la un prieten cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp.

Capricorn

Munca de echipa va fi astazi de mare folos pentru nativii din zodia Capricorn. Interactiunea pe care o aveti cu colegii sau partenerii de lucru se va dovedi productiva si va va da entuziasm. In plan personal, ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata si sa ii dati mai multa atentie, recomanda horoscopul. Pentru cei care nu si-au gasit inca jumatatea, sunt oportunitati pentru o relatie romantica, insa ar fi bine sa nu fiti foarte insistenti, pentru a nu risca sa aveti mai tarziu dezamagiri.

Varsator

Socializarea va fi cheia solutiilor pentru cei din zodia Varsator. Incercati sa fiti astazi in mijlocul oamenilor si veti avea ocazia sa va faceti noi cunostinte sau poate chiar sa va intalniti dragostea. La munca, puteti da dovada ca aveti raspunsurile la problemele la care lucreaza colegii, iar sfaturile voastre isi vor gasi utilitatea. In schimb, veti primi rasplata si recunostinta. Daca aveti in plan sa faceti investitii, aceasta poate fi o perioada buna, insa ar fi bine sa calculati cu atentie inainte, pentru a face alegerea corecta, spune horoscopul.

Pesti

Astazi, cei din zodia Pesti s-ar putea confrunta cu un sentiment de nesiguranta in profesiune. Poate ca simtiti ca aveti prea multe situatii de rezolvat sau resimtiti o oboseala acumulata in ultima perioada. Ar fi bine sa nu va lasati coplesiti si sa va concentrati asupra prioritatilor. Cu calm, veti descoperi ca este solutie si la problemele pe care le considerati nerezolvabile. In viata personala, nu evitati partenerul, daca va intreaba daca e ceva in neregula cu voi. Daca sunteti deschisi si ii spuneti ce aveti pe suflet, va va fi de mare ajutor.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie