03.12.2019
Horoscop 3 decembrie 2019. Surpriza in dragoste si schimbari importante in viata personala
Aveti mai multa incredere in voi si veti observa ca toate planurile voastre vor avea un final fericit. Dragostea pluteste in aer pentru unii nativi, in timp ce, in plan financiar, unele zodii vor avea parte de succes neasteptat si de surprize uriase. Vedeta zilei - Amanda Seyfried, actrita si cantareata americana.

Aveti rabdare, comunicati deschis si acceptati ca uneori si ajutorul cuiva drag e binevenit.

Berbec

Dragi Berbeci, poate fi o zi benefica din punct de vedere profesional, insa aveti mare grija daca vi se propun anumite idei de afaceri. Asumati-va riscuri doar in cazul in care aveti garantia ca toate lucrurile vor evolua promitator. Nu va avantati in proiecte care pot esua dramatic, mai ales daca toate datele si informatiile va confirma acest lucru. Fiti cu ochii in patru si totul va fi bine.

Taur

Dragostea plutese in aer pentru Tauri. Este posibil ca in aceasta perioada sa se alinieze planetele pentru voi, mai exact veti avea succes in orice domeniu, fie ca vorbim despre iubire sau afaceri. Astrologii va indruma sa va concentrati totusi atentia asupra vietii amoroase. Fiti pregatiti pentru conversatii lungi, intalniri romantice si chiar pentru urmatorul pas. S-ar putea ca acei nativi care au deja o relatie serioasa, sa primeasca intrebarea cea mare.

Gemeni

Gemenii vor simti nevoia coplesitoare de a se apropia de o anumita persoana astazi, de a purta acea conversatie serioasa in plan amoros si de a oficializa o anumita relatie. Aveti curaj, fiti increzatori in fortele proprii si dezvaluiti-va sentimentele in fata celui/celei care „v-a furat inima”. S-ar putea sa descoperiti ca sentimentele sunt reciproce. Povestea voastra de dragoste are toate sansele unui final fericit.

Rac

Starea voastra de spirit se va imbunatati un pic, astazi, mai ales ca perioada pe care o asteptati cu nerabdare se apropie cu pasi repezi. Persoana iubita ori alti membri ai familiei vor avea nevoie de voi astazi si nu pentru a-i ajuta cu ceva, ci doar pentru a le arata ca va pasa si ca tineti la ei. La randul vostru, veti primi la fel de multa iubire, lucru care va va ajuta sa obtineti ceea ce va doriti.

Leu

Astazi veti fi in pozitia in care veti putea impartasi experienta voastra de viata cu alti oameni, in speranta ca ii veti putea ajuta sa evite greselile pe care voi le-ati facut si din care ati invatat ceva. In acelasi timp, fiti deschisi la noi idei. Chiar daca in mod normal voi le stiti doar pe ale voastre si incercati sa rezolvati problemele in acest mod, o noua perspectiva v-ar fi de mare ajutor. Deschideti ochii si nu fiti rautaciosi!

Fecioara

In contextul ofertelor si noilor idei de afaceri pe care le aveti in aceasta perioada, exista sansa ca astazi sa intalniti o persoana foarte influenta. Trebuie sa fiti foarte atenti la comportament, atitudine si mai ales la cuvintele pe care le alegeti. Totodata, trebuie sa fiti fermi, sinceri si spontani. Peste toate, la final veti descoperi ca va fi o zi de succes.

Balanta

Balanta are parte astazi de o dragoste deosebita. Veti simti toata ziua cum acest sentiment minunat va inconjoara din toate partile si iti doresti sa te simti asa toata viata. Totusi, trebuie sa intelegi ca lucrurile nu pot tine asa la nesfarsit si este recomandat sa te bucuri cat poti de aceasta stare. Bucura-te de aceasta zi si de oamenii minunati care te inconjoara si te ajuta.

Scorpion

Scorpionul isi mentine si astazi energia pe care a avut-o in ultimele zile. Fie ca este vorba despre munca sau viata personala, va simtiti foarte puternic astazi. S-ar putea sa fiti mai inclinat catre conversatii si sa va impartasiti lumea interioara cu cineva special. Aceste conversatii v-ar putea ajuta cu adevarat sa va mutati in directia atingerii obiectivelor dvs., asa ca acorda acestui aspect o atentie deosebita.

Sagetator

Zi de sarbatoare pentru Sagetator. Chiar daca te apasa unele probleme personale, nu inseamna ca nu poti sa te distrezi. De asemenea, azi poti sa ajuti pe cineva special, iar acest ajutor va fi inapoiat inzecit. De asemenea, daca vorbim despre afaceri, apar anumite castiguri care nu erau in grafic, insa depinde foarte mult de inspiratia pe care o aveti, in a lua deciziile corecte.

Capricorn

Indiferent daca va aflati sau nu intr-o relatie cu cineva, astazi este o zi pentru dragoste, dragi Capricorni. Este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care te va fascina. Nu va fi doar un flirt oarecare, astrele prezic un viitor alaturi de aceasta persoana. Lasa-te dus de val si deschide usa acestei oportunitati. Daca esti angajat intr-o relatie, astazi este o zi buna pentru a va arata sentimentele pentru partenerul de viata. Gestul tau va fi, cu siguranta, rasplatit. 

Varsator

Concentreaza-te asupra propriei tale persoane, Varsatorule. Nu ii poti iubi pe cei din jurul tau daca eul tau nu este pe deplin satisfacut. Nu vei avea nimic de dat. Este o zi in care sa te gandesti la viitorul apropiat si cum sa gasesti solutii. Ai grija sa te odihnesti in a doua parte a zilei, spun astrele. Si, de asemenea, ar fi bine sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. 

Pesti

Este o zi in care Pestii trebuie sa-si asume riscuri. Esti increzator in fortele proprii si gata sa te implici intr-un nou proiect de afaceri. In plus, e timpul sa le arati partenerilor de ce esti in stare. Nu-ti ascunde expertiza, pentru ca asta te va pune in dezavantaj. In viata personala, daca nu v-ati gasit jumatatea, astazi sunt sanse mari ca dragostea sa va bata la usa.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie