02.12.2019
Horoscop 2 decembrie 2019. Petrecere surpriza si o veste neasteptata in dragoste
Astrologii au vesti bune pentru nativii singuri in aceasta zi. Dragostea pluteste in aer si sunt sanse mari sa va intalniti sufletul-pereche in cel mai neasteptat moment. Vedeta zilei - Lucy Liu, actrita americana

Berbec

Berbeci, aveti grija astazi daca aveti anumite contracte de semnat. Cititi cu atentie, sfatuiti-va cu cei dragi si abia apoi luati o decizie. In caz contrar, s-ar putea ca drumul vostru spre succes sa fie blocat de obstacole. Munciti, dovediti ca aveti tot ceea ce va trebuie pentru un viitor glorios in orice domniu.

Taur

Taurii au parte de o zi extrem de buna, fara un motiv neaparat evident. Starea de bine se va instaura inc asa voastra inca de dimineata, mai ales daca cineva drag va va face vizita-surpriza. Petreceti timp impreuna si bucurati-va de aceste clipe. Va veti reincarca bateriile si veti uita de stresul acumulat la serviciu.

Gemeni

Gemenii vor trai o zi pasionala din toate punctele de vedere. S-ar putea ca, intr-un moment complet neasteptat, sa intalniti o persoana speciala. Aveti curaj, faceti ceea ce simtiti. S-ar putea sa observati ca aveti multe lucruri in comun cu aceasta persoana si ar merita sa incepeti o frumoasa poveste de dragoste. Bazati-va pe comunicare, sinceritate si devotament.

Rac

Este o perioada usor dificila din punct de vedere profesional, insa Racii sunt in stare sa treaca peste toate dificultatile pentru a obtine succesul mult dorit. Aveti insa grija, anumite persoane nu va ofera sinceritate absoluta si sunt sanse ca, la un momentdat, sa primiti o lovitura puternica de tradare din partea unui coleg la care nici macar nu v-ati fi asteptat. 

Leu

O noua saptamana vine cu noi provocari pentru voi. Continuati sa munciti cu devotament si perseverenta pentru a putea obtine rezultatele pe care le doriti. Nu va asteptati ca succesul sa pice din cer pentru ca nu se va intampla. Depinde doar de voi ce veti reusi sa obtineti. Incercati sa faceti totul ca pana acum si totul va fi bine pentru voi si familia voastra.

Fecioara

O mare oportunitate vi se va arata astazi. Un nou job sau o promovare la actualul loc de munca v-ar putea aduce multa bucurie, dar si venituri mai mari. Daca va vedeti in acest nou job, nu stati pe ganduri si acceptati fara sa va uitati inapoi. Chiar daca asta va insemna sa renuntati la locul de munca pe care il aveti in prezent si implicit oamenii alaturi de care ati lucrat. Indiferent de decizia pe care o veti lua, mergeti inainte si fiti increzatori ca veti reusi.

Balanta

Nativii din Balanta s-ar putea confrunta, astazi, cu o situatie problematica. Ati putea fi pusi in situatia in care sa raspundeti cu rautate unui bun prieten, iar mai tarziu veti regreta aceste cuvinte. Incercati sa fiti cumpatati, chiar daca adrenalina va atinge un nivel record. Doar asa veti dovedi tuturor celor care va privesc cu admiratie, ca va meritati pe deplin pozitia. Pe plan personal, veti avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite. Depinde doar de voi daca surpriza va fi placuta sau neplacuta.

Scorpion

Astazi veti avea sentimentul ca ati renascut. Viata profesionala si cea amoroasa vor fi exact asa cum va doriti: perfecte. Si nu numai astazi, ci si in zilele ce urmeaza. Trebuie sa fiti un pic mai atenti pentru ca singurii care pot strica karma sunteti chiar voi. O reactie de moment sau niste cuvinte aruncate la intamplare ar putea strica tot. In rest, totul va fi perfect si ati putea chiar sa primiti un cadou neasteptat.

Sagetator

Este ziua in care cautati o persoana care sa va ajute cu rezolvarea anumitor probleme personale. Multi va intorc spatele, dar nu dezarmati pentru ca ajutorul vine de unde va asteptati mai putin. Finalul zilei ar putea fi dedicat unor discutii mai complicate cu partenerul de viata. Trebuie sa dati cartile pe fata pentru a evita acumularea unor tensiuni inutile. Exista riscul ca paharul sa se umple la un moment dat si un asemenea scenariu nu este de dorit.

Capricorn

Dorinta de a tine totul sub control nu va da pace. Invatati sa abordati problemele cu mai multa relaxare si mai multa incredere in sine. Chiar daca va simtiti pe val, trebuie sa intelegeti ca v-ati asumat prea multe responsabilitati si nu veti putea sa le duceti fara ajutor la bun sfarsit. In relatia cu partenerul de viata nu trebuie sa va temeti sa va exprimati iubirea cu subiect si predicat.

Varsator

Programul incarcat va pune in dificultate dar, cu calm, gasiti soutii pentru a trece cu bine peste diferite obstacole. Exista posibilitatea ca efortul depus sa se transforme intr-un avantaj de ordin financiar care ar pica numai bine acum, inainte de sarbatori. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa incepeti sa aruncati cu banii in stanga si in dreapta. Cumpatarea este cuvantul de ordine care va ajuta sa aveti stabilitate pe plan indelungat.

Pesti

Inca din primele ore ale zilei simtiti neplaceri la nivel de sanatate. Exista pericolul unei raceli, chiar daca v-ati luat toate masurile de protectie, sau a unor probleme de imunitate aparute pe fondul schimbarilor bruste de temperatura. Nu sunt probleme grave insa depinde de fiecare modul in care se recupereaza. Daca dezvoltati un comportament tip "drama-queen" exista pericolul care problemele de sanatate sa persiste mai mult decat este cazul.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie