11.10.2019
Horoscop 11 octombrie 2019. Linistea dinaintea furtunii in dragoste
Se complica lucrurile in dragoste, pentru mai multe zodii. Este momentul in care tensiunea atinge cote maxime, iar cineva trebuie sa aiba curajul de a sparge tacerea. Vedeta zilei - Cardi B, cantareata

Berbec

Berbecii ar putea resimti o stare de oboseala, dupa o saptamana plina de evenimente si surprize pe plan sentimental. Insa odihna va mai avea de asteptat, ca de obicei. Este posibil ca unii membri ai familiei sau prieteni apropiati sa aiba nevoie de ajutorul tau intr-o chestiune pe cat de complicata, pe atat de sensibila. Daca poti ajuta, fa-o fara sa judeci.

Taur

Taurii au chef de aventuri in dragoste, iar aceasta pofta de viata i-ar putea baga in belele, in special daca nu sunt atenti la sentimentele partenerului. Sau chiar ale partenerilor. Astfel de situatii nu se termina niciodata bine. Pe langa inimi frante, s-ar putea ca unii nativi din zodia Taur sa piarda si o persoana care, in alte circumstante, le-ar fi fost un camarad de nadejde.

Gemeni

Gemenii simt un gol imens pe care nu il pot nici intelege si nici explica. Ceva profund pare a lipsi, iar a-l umple cu placeri de moment nu este o solutie corecta. Cateva clipe petrecute in singuratate ar putea clarifica anumite sentimente. In liniste vei avea ocazia sa te asculti cu atentie si sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat.

Rac

Racul se va simti foarte deschis sa socializeze la locul de munca, astazi mai mult decat de obicei, mai ales cu oamenii cu care te simti deja confortabil. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, sunteti o persoana vesela si pozitiva. Insa, apar si cateva probleme in cursul serii, cand o persoana din anturajul vostru va face o surpriza nu tocmai placuta. Ramaneti calm si tratati cu seriozitate problema.

Leu

Leul este hotarat sa obtina anumite lucruri, iar acesta va fi principalul sau obiectiv astazi. Din fericire, ai si pregatirea mentala ca sa reusesti in acest demers. Totusi, obtinerea a tot ceea ce vrei sa realizezi te va face sa te intrebi daca nu cumva tintele tale sunt prea mici in comparatie cu ce ai putea sa obtii. Nu te pacali singur. Incepe cu lucrurile mici, iar cu rabdare si timp vei realiza multe lucruri mari.

Fecioara

Fecioara nu are niciun chef de munca astazi, mai ales la gandul ca vine sfarsitul saptamanii si odata cu el, relaxarea. Nu te lasa pe o ureche, mai ales ca un coleg incearca sa-ti puna bete in roate, pentru ca nu te prea suporta. Lucreaza cu atentie si nu da nimanui posibilitatea de a declansa un scandal la locul de munca.

Balanta

Balantele simt nevoie de a impartasi o problema care ii macina de ceva vreme. Daca ar fi facut acest lucru din timp, situatia ar fi fost mult mai usoara. In orice caz, alege cu grija persoana in care sa ai incredere si nu ascunde nimic. Orice povara devine de doua ori mai usoara atunci cand se imparte la doi, chiar daca doar la nivel simbolic.

Scorpion

Inima Scorpionilor e pusa pe jar de o aparitie ravasitoare, care le-a dat viata peste cap. Fie un coleg de serviciu, fie un amic cu privirea mult prea plina de inteles, cert este ca tensiunea a ajuns la cote maxime iar cineva trebuie sa faca primul pas. Nu rata o astfel de ocazie, pentru ca nu vei avea parte de multe. Cine stie, poate e acea persoana pe care o vei privi cu drag peste ani, alaturi de nepoti.

Sagetator

Sagetatorii se simt captivi in propria viata si au tendinta de a evada prin orice mijloc. De multe ori, pentru nativii din zodia Sagetator, asta inseamna a pica in bratele primei persoane care le promite luna de pe cer. Si nu sunt deloc putine la numar. Chiar daca te simti singur, nu accepta orice. Abia atunci cand te vei simti bine in propria piele vei putea cunoaste acea persoana care te va implini.

Capricorn

Capricornii se simt epuizati si simt ca ar trebui sa nu munceasca astazi. Doar ca aveti foarte multe obligatii de la care nu va puteti eschiva. Astrele va recomanda sa faceti un efort si sa finalizati tot ce aveti de facut pe ziua de azi, pentru ca nu veti regreta. In a doua parte a zilei, va veti intalni cu o persoana pe care nu ati mai vazut-o de foarte multa vreme. Veti fi nostalgici si va veti aminti de multe evenimente placute din trecut.

Varsator

Varsatorii trebuie sa se concentreze asupra sanatatii. Sfatul astrelor este sa meargeti la sala sau la bazin. Asta va va ajuta sa va relaxati. Daca aveti un prieten care deja face astfel de activitati, n-ar strica sa le cereti sfatul. Ziua Varsatorilor va trece astfel fara niciun fel de probleme. Seara, partenerul va va surprinde cu un cadou neastepat.

Pesti

Pestii sunt foarte relaxati, desi in jurul lor este o continua agitatie. Va veti petrece intreaga zi reconsiderandu-va prioritatile in viata. Va veti da seama ca anumite lucruri sunt mult mai importante decat banii. Realizati ca trebuie sa petreceti mai mult timp cu prietenii si membrii familiei, iar un prim pas il faceti in aceasta seara, cand organizati o mica petrecere la voi acasa.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie