01.12.2019
Dragostea va fi de partea lor in 2020! Zodiile care isi vor intalni marea iubire anul viitor
Anul 2020 va aduce noroc din plin pentru anumite zodii, intrucat astrele se vor alinia in plan amoros, astfel ca unii dintre nativi fie isi vor intalni marea iubire, fie vor decide sa faca pasul cel mare.

Care sunt zodiile care vor avea noroc in plan amoros in anul 2020, afla mai jos:

Berbec

Dragostea nu va fi importanta in 2020. Daca sunteti intr-un cuplu, veti continua asa, dar fara mari pasiuni sau mari demonstratii de iubire. Nu va vei simti romantic si va veti multumi cu mentinerea armoniei, bunastarii si urmarii vietii de zi cu zi. Asa cum am spus, munca si profesia voastra va vor pastra total absorbit si veti uita putin de partener si familie.

Taur

Dragostea se imbunatateste in general. Daca sunteti un cuplu, va fi un an de alegeri si schimbari. Un an, pentru imbunatatirea relatiei sau pentru schimbarea partenerilor. Daca sunteti singuri, veti avea mai multe relatii sporadice si mult succes cu sexul opus si una dintre ele ar putea fi importanta si serioasa. Sfatul este ca atunci cand apare „relatia”, sa o lasi sa curga incet, fara sa fortezi ceva.

Gemeni

Daca sunteti casatorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca pana acum. Fara modificari sau despartiri, dar fiti atenti, deoarece puteti avea mai multe crize. Veti incerca sa construiti relatia, sa continuati, dar ceea ce ar trebui sa faceti este sa aprindeti din nou pasiunea. Daca sunteti singuri, veti iesi si veti intalni oameni de sex opus, dar mai linistiti decat inainte.

Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru impreuna cu viata sociala si munca. Vei fi nelinistit, simtind ca ceva nu este in regula in relatia ta si ca trebuie sa faci ceva. Aceasta situatie te va determinaa sa faci lucruri extreme, cum ar fi sa vrei sa ii trezesti gelozia flirtand cu ceilalti, sa creezi scene sau momente intime si romantice, pentru a restabili acea pasiune de la inceput. Tot anul vei fi in aceasta stare. Daca esti single, vei simti nevoia sa ai un partener stabil si sa fii iubit.

Leu

In dragoste te vei descurca foarte bine in 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta inseamna ca puterea ta de seductie va fi enorma si vei face ravagii. Daca esti single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simti aventuros in aceasta privinta. Iubirea si relatiile de munca se intersecteaza si asta inseamna ca vei avea tendinta de a mentine relatii cu unul dintre sefii tai sau vor fi sefii tai.

Fecioara

Iubirea este importanta pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renuntat la cuplu, pentru ca nu au fost relatii asa cum ti-ai dorit. In 2020 vei ramane la fel, cerand la maxim. Ceea ce trebuie sa intelegei este ca oamenii au nevoie de timp pentru a se darui, pentru a se cunoaste, pentru a se accepta pe ei insisi, trebuie sa fie toleranti si respectuosi. In acest an, multi obtin acea perfectiune pe care o doresti. 

Balanta

In al doilea semestru, poti intalni dragostea vietii tale. Vei avea mult magnetism sexual si vei atrage mai mult. Vei avea multa viata sociala, asa ca nu vor lipsi de oportunitati de a intalni pe cineva. Atractia sexuala, dragostea la prima vedere si relatiile rapide si pasionale vor predomina. 

Scorpion

Pentru cuplul casatorit relatia va fi una dificila, iar unii vor sfarsi prin rupturi. Problema este ca nu vrei acelasi lucru si tot timpul vor fi discutii, dezacorduri si probleme. Daca nu vrei sa-ti inchei casnicia, invata sa renunti si lasa anul acesta sa mearga lucrurile de la sine. Daca esti single, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine ... Vei avea o relatie sporadica, una dupa alta. Tot anul va fi la fel, relatii care incep super pasionate si se termina brusc.

Sagetator

Daca esti casatorit, vei ramane casatorit, fara schimbari, dar si fara prea mult interes. Apar probleme, din cauza lipsei de atentie in cuplu. Daca esti singur, este posibil sa ramai singur. Aceasta nu inseamna ca nu pot aparea aventuri sporadice, dar daca apar, nu va fi pentru ca ai cautat asta. Vei oferi o imagine gresita despre tine, pentru ca vei arata indiferenta si raceala, cand in realitate esti bucurie si buna dispozitie.

Capricorn

Casa dragostei va fi foarte afectata de cele 6 eclipse, care vor avea loc pe parcursul anului. Planeta ta este Luna, de aceea cele 4 eclipse lunare reprezinta crize si lupte cu sotul / sotia ta. Chiar si asa, daca esti casatorit, vei continua asa, dar unii vor rupe relatia. Pe scurt, NU este un an pentru dragoste romantica, ci pentru lupte si crize multiple. Pe de alta parte, ceea ce creste este atractivitatea si puterea ta sociala si de comunicare

Varsator

Varsator, in 2020 iubirea nu va fi foarte importanta pentru tine. Daca esti singur, vei ramane acelasi, singur. Vei prefera sa te dedici mai mult activitatilor tale decat sa socializezi. Nu te va deranja sa fii fara partener. In al doilea semestru te vei inveseli un pic mai mult si vei iesi mai mult cu prietenii, dar nu cu mult. Daca esti casatorit, nu vei face bine anul acesta. 

Pesti

2020 nu va fi un an romantic pentru tine. Te vei simti foarte independent si nu vei simti ca depinzi de nimeni. Iti va face placere sa fii singur. Daca esti casatorit sau intr-un cuplu, vei ramane la fel, fara schimbari, desi nu va fi minunat. Daca esti single, vei ramane singur. Anul acesta nu este o prioritate sa te indragostesti si sa obtii un partener serios. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie