25.12.2021
Cum sa atragi atentia unui barbat, in functie de zodia lui. Daca ii arati unui Sagetator energia ta pozitiva si cheful de viata, atunci acesta va fi cu tine

Daca vrei o noua relatie si vrei sa cuceresti un nou tip, trebuie sa stii cum sa atragi atentia unui barbat, in functie de zodie.

Primul pas pentru a incepe o noua aventura romantica este atragerea atentiei barbatului care iti place. Avand in vedere ca relatiile au evoluat, iar acum intalnirile se stabilesc pe tot felul de platforme sociale, afla cum sa atragi atentia unui barbat, in functie de zodie.

Stim ca persoanele care au aceeasi zodie au de obicei aceleasi caracteristici, acelasi comportament si, de regula, iubesc sau detesta aceleasi lucruri. Daca stii ce zodie este o persoana, poti afla lucruri importante care te vor ajuta sa ii captezi interesul.

Berbec

Un Berbec crede in dragoste la prima vedere, dar asta nu inseamna ca nu iubeste provocarea. Atunci cand provoci un barbat care are aceasta zodie, il faci sa-si doreasca sa te cunoasca mai bine si, totodata, sa te inteleaga.

Ofera-i putina competitie, fara sa-i umbresti reusitele si calitatile si va fi foarte interesat de tine, mai ales daca nu te poate cunoaste pe deplin de la prima intalnire. Desi poate parea demodat, este bine sa il complimentezi intr-un mod natural si sincer.

Taur

Atentie, va dura mai mult decat crezi sa atragi atentia unui Taur, insa daca ai rabdare vei castiga aceasta cursa. Incearca sa ii faci mici cadouri, de exemplu o cutie de biscuiti preparati de tine pentru a vedea ca il apreciezi.

Taurul are simtul umorului, asa ca poti incerca sa fii amuzanta. Arata-i ca poate avea incredere in tine si te va considera cu siguranta o persoana mai importanta in viata lui.

Gemeni

Daca vrei sa atragi un barbat Gemeni va trebui sa ai o personalitate placuta si sa fii o persoana inteligenta. Totodata, pregateste-te sa ai competitie pentru inima lui.

Gemenii sunt la curent cu tot ce se intampla in lume si in politica, asa ca e bine sa te informezi pentru a avea o conversatie placuta cu el. In plus, acestia sunt spontani si iubesc aventura, asadar te poti gandi la intalniri distractive, diferite.

Rac

Racul nu te va observa din coltul celalalt al camerei si nu se va indragosti imediat de tine. De fapt, ii va lua probabil destul de mult sa te observe. Daca ii poti arata ce persoana buna esti, nu doar cu el, ci si cu restul oamenilor, te va observa cu siguranta.

In cazul unui Rac nu este indicat sa faci nimic foarte indraznet. Lasa-l sa vada treptat ce persoana minunata esti. Acestuia ii place sa fie rasfatat, asadar lucrurile mici precum mancarea gatita de tine ii pot atrage imediat simpatia si increderea.

Leu

Barbatul Leu nu este neaparat o persoana superficiala, insa nu poate rezista unei femei frumoase. Daca vrei ca el sa te observe din multimea de femei care este in jurul lui, trebuie sa ii arati ca te gandesti la el prin gesturi mici.

Leul este o zodie careia ii place sa primeasca mesaje toata ziua. In plus, acesta iubeste sa fie in centrul atentiei, asadar asigura-te ca el ocupa mereu primul loc pentru tine.

Fecioara

Daca vrei sa te bucuri de atentia unei Fecioare, trebuie sa fii fascinanta. O persoana obisnuita nu ii atrage atentia unei Fecioare, asadar foloseste-ti sarmul si il vei cuceri cu siguranta.

Daca esti implicata in tot felul de actiuni, barbatul Fecioara va fi cu siguranta atras de tine si va incerca sa te cunoasca.

E atmosfera de sarbatoare pe Instagram! Vezi cum sarbatoresc Craciunul Katy Black, familia Stratan, Anastasia Fotachi si alte vedete de la noi - FOTO/VIDEO

Balanta

Trebuie sa muncesti destul de mult daca vrei sa atragi atentia unei Balante si, totodata, sa o si pastrezi. Aceasta zodie este distrasa usor si foarte populara, asadar vei avea competitie. Trebuie sa te gandesti ca esti mai mult un proces de seductie decat de atragere a atentiei.

Flirteaza, foloseste-te de farmecul tau si asigura-te ca observa cat de interesanta esti. Daca poti, invita-l la dans. Acesta iubeste sa danseze si, daca te va vedea zambind, il vei cuceri.

Scorpion

Cea mai buna metoda de a atrage atentia Scorpionului este sa aveti aceleasi hobby-uri si interese. Daca lui ii place sa faca sport si mergeti la aceeasi sala, asigura-te ca esti si tu acolo atunci cand este si el. Cere-i ajutorul si fa-i complimente sincere. Le va aprecia cu siguranta.

In plus, in fata acestei zodii este bine sa fii si senzuala, dar sa-i arati ca poate avea incredere in tine. Scorpionului nu-i plac jocurile, asadar daca le folosesti pentru a-i atrage atentia, s-ar putea sa nu-ti placa rezultatul.

Sagetator

Cum sa iesi in evidenta in fata unei persoane care iubeste sa intalneasca oameni noi si este captivata de aproape fiecare in parte? Daca ii arati unui Sagetator energia ta pozitiva si cheful de viata, atunci acesta va fi cu tine. Lasa-l sa creada ca el te-a descoperit pe tine si nu invers.

Daca il poti ajuta sa isi indeplineasca un obiectiv, atunci acesta va dori cu siguranta sa afle mai multe despre tine. Sagetatorul iubeste calatoriile, asadar invita-l intr-o excursie de un weekend.

Capricorn

Daca esti o femeie independenta, care are o viata ocupata, probabil deja ai atras atentia acestei zodii. Capricornul nu poate rezista unei femei inteligente, puternice, care stie sa se descurce singura.

Daca lucrezi alaturi de el, incearca sa conduci tu un proiect, iar daca acesta are succes, invita-l sa sarbatoriti reusita. Arata-i care sunt ambitiile tale cand vine vorba de cariera, dar nu uita sa il intrebi si pe el ce planuri de viitor are.

Varsator

In primul rand, daca vrei atentia unui Varsator, nu incerca sa fii tipul de femeie de care crezi tu ca ar fi el interesat. Incearca sa fii tu insati, deoarece doar asa te va observa.

Pentru un Varsator sunt importante faptele de caritate, asadar poti face voluntariat la organizatiile pe care le sprijina.

Marinela Bezer a mers cu masina timpului si a sarbatorit Craciunul in stilul anilor 90. Vezi decorul inedit si tinuta de diva a bloggeritei - FOTO/VIDEO

Pesti

Pestii sunt cunoscuti pentru alegerile gresite pe care le fac cand vine vorba de femei. Asta deoarece Pestii nu fac niciun efort sa aleaga, femeile pur si simplu apar in viata lor, fara a se stradui prea mult.

Daca vrei sa atragi atentia unui barbat Pesti, va trebui sa ai un plan. In primul rand, incearca sa intri in viata lui ca o prietena si sa petreci mai mult timp cu el. Arata-i calitatile tale si incearca sa il faci sa descopere o alta lume. Plimbati-va impreuna in tot felul de locuri, de exemplu un muzeu sau un planetariu. Va veti distra cu siguranta!

Articole din aceeasi categorie