13.09.2022
Cele 5 zodii care doresc mereu atentie

Multe dintre aceste calitati sunt de admirat si demonstreaza cat de puternica este fiecare zodie. In orice caz, fiecare zodie are si imperfectiunile ei.

Una dintre calitatile care a devenit deja comuna tuturor zodiilor este dorinta de atentie.

Iar acum sa fim seriosi, fiecare dintre noi simte nevoia de atentie, iar in mod clar, nu este o crima! Vrem doar sa ne simtim apreciate si iubite de oamenii din jurul nostru. Insa, de la un anumit punct, acest lucru poate deveni… exagerat.

Iata care sunt zodiile care au nevoie de atentie in mod constant:

Leu

Leul este cunoscut pentru faptul ca iubeste sa aiba parte de orice fel de atentie. Dominanta si increzatoare, femeia Leu iubeste sa fie admirata. De fapt, prin tot ceea ce spune si face vrea sa atraga atentia celor din jur. Leul tanjeste dupa atentie atat de mult, incat nu pare sa-i pese daca aceasta este negativa. Atata vreme cat oamenii au ochi doar pentru ea, este satisfacuta. Este o placere sa stie ca oamenii vorbesc si se gandesc la ea.

Cele 5 zodii care se tem sa spuna „te iubesc”

Cand vine vorba de relatii, trebuie sa fie tratata ca o regina. Daca partenerul nu-i acorda atentie in mod constant, poti fi sigur ca ii vei simti furia.

Berbec

Berbecii sunt destul de competitivi si traiesc pentru orice fel de competitie in viata lor. Desigur, acest lucru presupune sa fie in mod constant castigatori. Berbecii au nevoie de cineva sa-i astepte la linia de sosire. Femeia Berbec iubeste sa fie celebrata, cu toata puterea si admiratia, merita acest lucru.

Berbecul este bun la a-si recunoaste propriul succes, dar doreste sa aiba pe cineva alaturi care sa ii recunoasca acest lucru in mod constant. Acest tip de apreciere este mult mai placut pentru Berbeci decat orice alt tip de apreciere personala.

Nu mai este o surpriza faptul ca Berbecii joaca rolul dominant in relatie, iar de cele mai multe ori, este cea careia ii pasa de persoana iubita. Dar daca vrei sa o multumesti intreaga zi, rasfat-o si complimenteaz-o pentru cat de minunata este.

Gemeni

Gemenii nu au neaparat aceeasi nevoie de atentie dupa care Leii si Berbecii tanjesc, insa ei urmaresc un alt tip de atentie. Este destul de dificil sa indeplineasca singura orice tip de sarcina, iar din acest motiv are nevoie sa fie cineva cu ea tot timpul.

TOP 3 cele mai incapatanate zodii

Gemenii au nevoia doar de prezenta celor din jur. Iubeste sa stie ca are pe cineva alaturi cu care sa iasa sau sa duca la bun sfarsit anumite sarcini.

Cand vine vorba de partenerul ei, nu are nevoie de cineva care sa o rasfete sau sa ii spuna cat de minunata este. Doar are nevoie de cineva cu care sa stea imbratisata sau sa vada un film. Sunt lucruri simple care conteaza intr-o relatie pentru Gemeni.

Scorpion

Scorpionul este usor diferit cand vine vorba de atentie. Nu doreste atentie din partea celor din jur in mod intentionat, acest lucru se intampla pur si simplu.

Scorpionul este extrem de incantator si este greu sa-i rezisti, iar din acest motiv oamenii ii acorda atat de multa atentie. Sunt captivati de latura ei misterioasa si intrigati de prezenta ei si imediat doresc sa stie mai multe despre ea. Atunci cand merge, poti fi sigur ca toti ochii sunt asupra ei.

Este extrem de pasionala in relatia ei, iar intr-o relatie isi doreste tot mai multa atentie. Iubeste sa aiba parte de atentia partenerului, iar cu siguranta va da inapoi aceeasi atentie.

Sagetator

Poate fi o surpriza, dar Sagetatorii sunt dependenti de atentie. Nativii Sagetator comedianti in adevaratul sens al cuvantului si intotdeauna sunt pregatiti sa faca show in fata prietenilor si familiei. Cea mai buna forma de atentie pentru femeia Sagetator este atunci cand oamenii recunosc cat de incantatoare si amuzanta este.

4 zodii care ii pot influenta pe cei din jur

Iubeste sa faca oamenii sa rada, iar rasul este singura modalitate prin care stie ca face o treaba buna. Are nevoie de aceste aprecieri din partea celor din jur pentru a se simti increzatoare si apreciata.

Atunci cand vine vorba de relatii, Sagetatorii nu au nevoie de atentie. Prefera o relatie obisnuita si nu suporta atunci cand partenerul ei este insistent.

Articole din aceeasi categorie