05.02.2023
Cea mai buna metoda de a scapa de stres, in functie de zodia ta

Proiecte de predat, deadline-uri de respectat, seful tau tipa la tine, si te mai afli si in acea perioada din luna. Iti suna cunoscut? Cum reactionezi si cum reusesti sa te deconectezi de toate aceste probleme? Afla care este cea mai buna metoda de a scapa de stres in functie de zodia 

Suntem intr-o continua agitatie, intotdeauna avem prea multe lucruri de facut, mereu apar situatii neprevazute si niciodata nu avem suficient timp. Din pacate stresul a devenit o constanta a vietii noastre, iar repercusiunile sale ne vor influenta nu numai psihic, cat si fizic. De aceea, este bine ca din cand in cand sa punem frana de la acest montagne russe, si sa ne dedicam timp noua, pentru a ne reincarca bateriile. Astrologii afirma faptul ca zodia poate influenta modalitatea prin care reusesti sa gestionezi situatiile tensionate, asa ca iata care este cea mai buna metoda de a scapa de stres in functie de zodia ta:

Berbec

Nativul din zodia Berbecului se caracterizeaza prin dinamism, fiind tot timpul in miscare, de aceea activitatile fizice reprezinta pentru el cea mai buna metoda de a se destresa. Fie ca alege sa iasa la alergat sau sa loveasca sacul de box in sala de fitness, sportul va fi cea mai buna metoda de a scapa de stres pentru el.

Taur

Taurii sunt guvernati de planeta Venus, semnul luxului si al frumusetii, asa ca, oricand acestia vor alege o  activitate care implica delectarea simturilor. Dupa o zi solicitanta, cea mai buna metoda de relaxare pentru Tauri este o sesiune de aromaterapie cu uleiuri esentiale.

Gemeni

Gemenii iubesc cuvintele, si de cele mai multe ori, cea mai buna metoda de a-si exprima sentimentele si trairile este in scris. Una dintre caracteristicile zodiei este aceea ca majoritatea sunt buni scriitori, iar  momente de cumpana, stresante, se vor elibera de energiile negative punandu-si pe foaie gandurile.

Rac

Sunt de departe cea mai sensibila si sentimentala zodie, acestia avand tendinta de multe ori de a trai in trecut si de a fi cuprinsi de nostalgie. In momentele tensionate, cel mai bun lucru pe care Racii il pot face pentru a depasi starea, este de a cauta in cutia cu amintiri, sa vada poze vechi sau scrisori de dragoste de la foste iubiri.

Leu

Leii sunt cunoscuti pentru materialismul lor si pentru luxul in care isi doresc sa traiasca. Trec printr-o perioada dificila la locul de munca? Au o multime de sarcini de indeplinit? Atunci cu siguranta ii vei gasi la cumparaturi, evitand toate problemele pe care le au si oferindu-si o recompensa, pentru ca nu-i asa, nimeni nu se iubeste mai mult ca un Leu.

Shakira, la 46 de ani fara filtre si editari. Artista, coplesita de numarul mare de fani care au venit sa-i ureze la multi ani - FOTO

Fecioara

Sunt o zodie extrem de muncitoare, de serioasa, care se implica intotdeauna 100% in orice angajament pe care si-l iau. Pentru a se elibera de tot acest stres, o clasa de yoga este cea mai buna terapie pentru Fecioare, fiind momentul lor de a se deconecta de la ritmul alert in care traiesc.

Balanta

Cand lucrurile nu iau turnura pe care Balantele si-o doreau, vor gasi imediat o modalitate de a trece peste si de a se repune pe picioare. Si ce alta metoda mai buna decat de a urmari filmul sau serialul preferat? O comedie romantica va fi intotdeauna cea mai buna metoda de a scapa de stres.

Scorpion

Scorpionii sunt o fire extrem de emotionala si din cand in cand simt nevoia sa se deconecteze de oameni, sa isi petreaca timp doar cu ei. Se vor refugia in muzica, aceasta avand efect terapeutic pentru ei. Le place sa se regaseasca in versurile melodiilor si traiesc fiecare cantec.

Sagetator

Sunt considerati vorbaretii zodiacului, si tocmai de aceea, cea mai eficienta metoda pentru ei de a scapa de stres este conversatia. Sagetatorii vor gasi in terapie metoda ideala de  trece peste orice  drama din viata lor.

Capricorn

Prin natura lor, Capricornii sunt persoane muncitoare si active si care isi gasesc cea mai mare satisfactie in indeplinirea a cat mai multor sarcini. Chiar daca poate suna bizar, acestia vor gasi in ordonarea lucrurilor din dulap, spalarea vaselor sau gradinarit cea mai buna metoda de a se elibera de stres.

Ce dieta tine Anastasia Lazariuc, la 69 de ani. Afla la ce aliment a renuntat aproape complet

Varsator

Inteligenta este una dintre calitatile definitorii pentru aceasta zodie, au o capacitate extraordinara de a face conexiuni pe care ceilalti nu le vad, de a analiza in mod filosofic orice problema. Asa ca, chiar si cand se confrunta cu o situatie limita, cea mai buna metoda de a o depasi si de a se relaxa este alegerea unui board game care sa il stimuleze intelectual.

Pesti

Cum sunt una dintre cele mai spirituale zodii, Pestii reusesc sa isi gaseasca echilibrul si sa gestioneze stresul prin meditatie. Totodata, sunt recunoscuti pentru firea lor sensibila si predilectia catre arta, asa ca au nevoie de crearea unui mediu cat mai intim si mai relaxant pentru a se deconecta de agitatia din jur.

Articole din aceeasi categorie