29.10.2022
Ce te tine departe de iubirea adevarata, in functie de zodia ta. Gemenii sunt regii indeciziei

Poate fi frustranta, complicata, dificila, dar intr-un final merita. Chiar daca exista momente dificle in orice relatie, poti trece peste ele gandindu-te la cele bune. Nimeni nu este perfect si cu totii suntem diferiti. Daca reusesti sa-ti dai seama care este cauza retinerii tale, te va ajuta enorm.

Din fericire stim exact ce te retine in a te indragosti din persoana perfecta in functie de zodia ta:

Berbec

Este posibil ca temperamentul tau impulsiv sa fie fie problema. Daca iti pierzi cumpatul usor incearca sa respiri adanc. Daca te simti vreodata suparat sau neimplinit incearca sa reflectezi la toate reusitele tale, fie ele in dragoste sau profesionale.

Cele 4 zodii care se preocupa sa aiba un stil de viata sanatos

Taur

Esti mult prea incapatanata. Incearca sa iesi din zona ta de confort. Este usor sa ramai blocata in mandria ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii atat de incapatanata tot timpul. Nu-ti fie teama sa recunosti cand ai gresit si cand partenerul tau are dreptate.

Gemeni

Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important sa iei o hotarare chiar daca aceasta este buna sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tau forte, insa trebuie sa-ti depasesti acesta problema pentru a avea o relatie de lunga durata.

Rac

Esti nesigura si tot timpul suspicioasa. Daca vrei ca relatia ta sa functioneze, trebuie sa fii mai increzatoare. Nu poti face acuzatii doar din cauza faptului ca ai anumite insecuritati. Trebuie sa ai incredere ca cel pe care il iubesti iti impartaseste sentimentele.

Leu

Ai tendinta sa te supraevaluezi. Esti de cele mai multe ori liderul grupului, insa asta nu inseamna ca totul se invarte in jurul tau. Daca nu reusesti sa-ti centrezi atentia pe cealalta persoana, nu vei avea cui sa-i arati cea mai buna versiune a ta.

TOP 7 zodii incapatanate care urasc schimbarea

Fecioara

Esti foarte timida. Daca vei sta toata viata inchisa in tine pentru ca iti este frica sa cunosti lume, atunci nu vei gasi niciodata pe cineva. Esti plina de dragoste si compasiune asa ca dovedeste-o si iesi din zona ta de confort.

Balanta

Iti plangi de mila. Nu iti faci un favor daca joci rolul de martir tot timpul. Nu este foarte atractiv sa te desconsideri si iti va afecta cu singuranta sansele de a-ti gasi un partener.

Scorpion

Esti mult prea banuitoare si tinzi sa nu-i acorzi destula incredere persoanei iubite. Dupa un timp, devine dificil pentru celalalt sa-ti spuna constant cat de mult te iubeste si te apreciaza. Pentru o relatie de lunga durata incearca sa renunti la scepticism.

Sagetator

Esti mult prea nerabdatoare. Atat in viata, cat si in dragoste este important sa inveti sa astepti. Atat timp cat nu vei reusi sa devii mai rabdatoare vei trece de la o relatie la alta fara sa reusesti sa o faci sa dureze.

Capricorn

Te astepti la ce este mai rau in oameni. Daca nu risti nu castigi. Indrazneste, mai mult ca sigur nu vei regreta. Chiar daca ai trecut prin niste experiente neplacute incearca sa nu fii afectata de trecut si nici macar de viitor. Capricornii au tendinta de a-si proiecta relatia in viitor, de a-si face planuri asa ca pentru a nu risca sa ramai dezamagita fara motiv, incearca sa ramai in prezent.

Varsator

Nu-ti place sa iti exprimi sentimentele. Sa-ti deschizi inima catre cineva este de-a dreptul infricosator pentru tine, insa este absolut necesar pentru orice tip de relatie. Trebuie sa-ti accepti sentimentele si sa le exprimi persoanei iubite.

Cele 5 zodii care te vor iubi neconditionat

Pesti

Iti este frica de necunoscut. Incearca sa experimentezi si fii deschisa experientelor noi. Cine stie cand iti poti intalni sufletul pereche. Noutatea este palpitanta, iar dragostea merita riscuri.

Articole din aceeasi categorie