07.01.2024
6 zodii care gasesc mereu scuze pentru orice

Sigur cunosti si tu persoane care au de fiecare data o scuza perfecta pentru care nu pot participa la un eveniment sau nu pot face anumite lucruri. Ceea ce nu stii este ca aceasta „calitate” poate fi influentata si de zodii.

In mod inevitabil ajungi sa iti dai seama cand o persoana pe care o cunosti va veni cu o noua scuza pentru care nu poate face un anumit lucru. Ni se intampla tuturor sa nu mai putem sau sa nu mai vrem sa ne implicam in anumite actiuni si in aceste cazuri apelam la diverse scuze, nu?

Stim ca nu vrem sa ne dezamagim prietenii asadar incepem sa inventam lucruri, iar persoanele care fac asta cel mai bine au una dintre aceste 6 zodii:

Balanta

Nativul Balanta este probabil cel care se pricepe cel mai bine sa inventeze tot felul de scuze. Nu suporta confruntarea directa si ii este teama de aproape orice. Astfel, prefera scuzele, insa ar trebui sa aiba grija la toate minciunile pe care le spune. Totodata, cei din jurul lor ar trebui sa stie deja ca nativii Balanta au o multime de scuze, asadar rar te poti baza cu adevarat pe ei.

Taur

Nu stim exact cum reusesc sa faca asta, insa Taurul, o fire carismatica, are tendinta sa gaseasca o scuza pentru orice. Pot spune orice, indiferent ca este ceva bun sau rau, insa este de apreciat, deoarece este nevoie de un anumit nivel de creativitate sa gaseasca atatea idei.

Horoscop 7 ianuarie 2024. Zodia care incepe o noua poveste de iubire. Mari surprize in plan financiar pentru unii nativi

Scorpion

Scorpionii isi gasesc scuze, insa de obicei le gasesc prea tarziu si le spun intr-un mod deloc placut. Daca urmeaza sa iesiti, nu numai ca probabil va lipsi de la intalnire fara sa te anunte, dar ulterior isi va motiva absenta intr-un mod complet ciudat, oferind o explicatie care este in mod evident o minciuna.

Capricorn

Dorinta cea mai mare a Capricornilor este sa fie respectati de cei din jur. Pentru ei onestitatea si dreptatea sunt cele mai importante si, in incercarea lor de a-i ajuta pe toti, acestia ajung sa nu isi poata tina toate promisiunile, ceea ce duce la crearea unor scuze. Desi au intentii bune, Capricornii ajung de foarte multe ori sa ii dezamageasca pe cei din jur.

Gemeni

Gemenii analizeaza foarte bine o situatie, vazand toate optiunile pe care le au inainte de a lua o decizie. Asta inseamna ca daca ceva nu este pe placul lor, vor alege pur si simplu sa nu se prezinte la o intalnire, venind ulterior cu o scuza dramatica. Daca stiu ca nu-si doresc deloc sa mearga intr-un anumit loc, ei vor gasi motiv destul de bine intemeiate pentru a-si scuza absenta.

Sandra Bullock, gest emotionant in memoria partenerului sau pe care il numea „dragostea vietii” - VIDEO

Fecioara

Desi au intentii bune, Fecioarele au rar un mod gratios in care sa se scuze. Au minciuni destul de bune, care te fac sa te intrebi care este de fapt povestea reala si ce este minciuna. La fel ca Balantele, nativii Fecioara nu creeaza scuze pentru absenta lor de la un eveniment, ci pur si simplu mint pana cand vei renunta sa mai ceri explicatii.

Articole din aceeasi categorie