29.10.2023
5 zodii care sunt extrem de precaute atunci cand incep o noua relatie

Esti extrem de precauta atunci cand incepi o noua relatie din teama de a nu fi dezamagita? Atunci zodia ta se afla printre cele de mai jos.

Nu este usor sa incepi o noua relatie, mai cu seama dupa ce ai trecut printr-o despartire destul de dureroasa. Daca tocmai te-ai despartit de partener, este normal sa iti doresti ca o perioada sa stai singura, sa analizezi situatia si sa iti dai seama de ceea ce iti doresti cu adevarat.

Unele femei au tendinta de a intra imediat intr-o alta relatie dupa o despartire deoarece prin acest fel isi pot uita fostul iubit si se pot reface. Insa, realitatea ne spune faptul ca oricat de puternica ai fi, dupa o despartire ai nevoie de timp pentru a reusi sa intelegi cu adevarat situatia. Pe de alta parte, mai sunt si femei care, dupa o despartire, incearca sa stea cat mai mult timp singure pentru a se redescoperi si de a-si recapata identitatea. Fie ca esti extrem de precauta sau ai curajul de a intra intr-o noua relatie, important este sa faci ceea ce simti.

Astfel, iata care sunt zodiile care sunt precaute, atunci cand incep o noua relatie:

1. Taur

Femeile Taur sunt extrem de atente cu persoanele cu care vorbesc, mai cu seama daca discuta cu un potential iubit. Sunt sensibile si au nevoie alaturi de o persoana care sa fie mereu langa ele, sa le inteleaga si sa le poata oferi stabilitatea de care au nevoie. Isi dau seama imediat de persoanele toxice din jurul lor si au grija sa nu se inconjoare de astfel de persoane.

Ce s-a intamplat cu un model din Cecenia dupa ce a pozat pentru Dolce&Gabbana - FOTO

2. Pesti

Femeia Pesti poate fi pesimista in anumite momente, insa are si motive deoarece nu vrea sa fie dezamagita. Pentru femeia Pesti este important sa isi puna increderea in persoana potrivita si prefera sa investeasca intr-o relatie de care este sigura. Chiar daca este posibil ca viitorul partener sa nu ii inteleaga atitudinea, o face pentru siguranta si fericirea ei.

3. Capricorn

Femeia Capricorn este atenta in legatura cu toate lucrurile din viata ei, chiar si o relatie. Firea ei pragmatica o ajuta in momentul in care nu este sigura de decizia pe care urmeaza sa o ia. Este o femeie asumata si stie ca atunci cand o relatie nu mai functioneaza, prefera sa renunte la ea, chiar daca au fost si sunt la mijloc sentimente extrem de puternice.

Ea este cea mai urmarita moldoveanca de pe Instagram! Are peste 1,6 milioane de abonati si locuieste in Austria - FOTO

4. Fecioara

Femeile Fecioara sunt perfectioniste din fire, astfel ca nu vor avea tendinta de a face lucruri doar de dragul de a fi facute. Pentru ele, adevarul joaca un rol extrem de important, mai cu seama atunci cand vine vorba de o relatie. Femeile Fecioara prefera sa li se spuna adevarul in fata, oricat de dureros ar fi el, inainte sa inceapa o noua relatie.

5. Rac

Femeia Rac isi aminteste mereu de faptul ca merita tot ceea ce este mai bun, astfel incat nu este dispusa sa faca niciun compromis cand vine vorba de propria persoana. Isi revine destul de greu dupa o despartire, iar din experientele anterioare a invatat ca este mult mai bine sa astepte, decat sa se grabeasca intr-o relatie si sa regrete mai tarziu.

Articole din aceeasi categorie