19.07.2022
4 semne zodiacale care ignora infidelitatea partenerului

Sunt zodii care au incredere totala in partenerul de cuplu si nu accepta usor faptul ca sunt inselate.

Este dificil sa accepti faptul ca ai fost inselata, insa sunt si persoane care pot depasi mai usor acel moment si sa isi continue relatie.

Infidelitatea poate schimba complet dinamica unei relatii amoroase. In timp ce unii nu ar accepta niciodata sa mai fie cu o persoana care le-a tradat increderea, altii aproape ca trec cu vederea acest lucru. Exista cateva zodii care prefera sa ignore infidelitatea partenerului. Chiar si in momentul in care primesc dovezi concrete, isi mentin increderea in persoana iubita si tind sa se gandeasca ca poate lucrurile au fost interpretate gresit.

Taur

Taurii au foarte mare incredere in partenerii lor de cuplu si niciodata nu isi manifesta gelozia. Este imposibil sa le schimbi parerea despre persoanele cu care sunt intr-o relatie. Vor ignora cu desavarsire toate semnalele care le arata in mod clar ca sunt inselati deoarece pentru ei partenerii intotdeauna vor avea dreptate.

Cum se simte Emily Ratajkowski dupa despartirea de sotul ei: „Este o femeie puternica”

Balanta

Atunci cand Balantele sunt indragostite, sunt schimbate total. Isi dedica aproape tot timpul partenerului de cuplu si ajung sa fie judecate pentru faptul ca isi neglijeaza familia si prietenii. Aproape ca uita de obiceiurile pe care inainte le faceau cu placere si asa ca nu sunt foarte atente la toate semnele subtile care demonstreaza ca sunt inselate.

Sagetator

Sagetatorii au impresia ca partenerul lor este dedicat relatiei si ca niciodata nu ar putea avea o aventura. Chiar si atunci cand sunt atentionati de catre prieteni ca iubitul este infidel, prefera sa ignore si sa nu creada acest lucru. Au mult prea multa incredere in ele si considera ca nu pot fi inselate cu usurinta.

Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

Fecioara

Fecioarele isi critica intr-un mod destul de dur partenerii. Iar toate reprosurile pe care le primesc ii fac pe acestia sa caute dragostea si atentia in alta parte. Si daca se intampla asta, Fecioarele au tendinta de a ignora o posibila infidelitate din partea partenerului si incearca sa faca orice pentru a arata celor din jur ca relatia lor este perfecta, cand de fapt lucrurile stau diferit.

Articole din aceeasi categorie