10.02.2024
3 zodii care vor avea o aventura in luna februarie. Isi vor insela partenerii fara sa stea pe ganduri!

Chiar daca au deja o relatie cu cineva, exista unele zodii care cauta distractie si aventura in alta parte. Afla care sunt acestea!

 

In luna februarie a acestui an, unele zodii sunt predispuse la infidelitate. Chiar daca este vorba de ceva ocazional, isi tradeaza partenerii si isi risca povestile de iubire.

Capricorn

Odata cu luna noua din 9 februarie, Capricornii sunt predispusi sa intre in relatii cu alti oameni fara a deveni prea implicati.

Capricornii sunt foarte deschisi in aceasta perioada si comunica clar ce asteapta de la aventura respectiva. Le place cand nu trebuie sa-si faca griji.

Uneori, poate parea ca acestia ii folosesc pe altii atunci cand cauta o dragoste de o noapte.  

Dar ei sunt cinstiti si nu-si lasa amantii/amantele sa bajbaie in intuneric.

Luna noua il va determina pe Capricorn sa vrea distractie si aventura si nu va lasa nimic sa il opreasca, dar poate fi si foarte rapid sa incheie lucrurile daca acestea devin prea serioase sau complicate.

Daca esti Capricorn, nu vrei ca o aventura de-o noapte sa iti distruga relatia sau casnicia actuala, asa ca vei incerca sa nu te atasezi emotional si sa ascunzi cat mai bine amantlacul.

Gemeni

In mod clar, Gemenii vor fi interesati de relatii ocazionale odata cu luna noua.

Ei cauta oameni cu care sa se poata iubi, preferand sa ramana prieteni cu beneficii. 

Asa ca isi pastreaza relatia sau casnicia si se si distreaza in paralel.

Nu este neobisnuit ca ei sa se plictiseasca de rutina din cuplu dupa un timp, asa ca vor cauta o schimbare.

Nativul din Gemeni s-ar putea sa caute in mod subconstient pe cineva care are pe cineva acasa (la fel ca si el), astfel fiind mai relaxat ca ar putea sa fie dat in vileag.

El nu vrea ca aventura sa dureze mult, vrea doar sa se distreze o data si este suficient pentru a fi fericit.

Fecioara

Odata cu luna noua, Fecioarei ii este greu sa ia decizii, motiv pentru care prefera sa nu ia niciuna.

Daca ii dai de ales intre a incheia o relatie si a incepe o alta, ea va da inapoi. Asta pentru ca are nevoie de mai mult timp pentru a afla ce isi doreste cu adevarat.

Nu va avea nicio problema sa se intalneasca cu mai multe persoane in acelasi timp, pentru ca este destul de clar ca ii e frica sa renunte la ce are deja.  

Este posibil sa faca sa sufere mai multe persoane daca nu este atenta, deoarece crede ca are dreptul sa ia ceea ce vrea.

Ea acorda putina atentie sentimentelor celorlalti si se gandeste doar la ea insasi. Din fericire, aceasta faza se va termina in curand!

Articole din aceeasi categorie