01.06.2023
Corina Guzun - campioana care nu se opreste aici! Afla ce premiu a reusit sa obtina specialista in micropigmentare: „Pentru mine aceasta victorie a fost doar inceputul, atatea vreau sa reusesc...” - VIDEO

Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Corina Guzun, specialista care a vorbit despre planurile ei de viitor, cum a ajuns sa detina titlul de campioana europeana la micropigmentare, dar si despre multe alte lucruri.

Fiind intrebata daca se astepta sa castige, Corina a marturisit: „Am avut speranta, nu am vrut sa imi fac asteptari ca sa nu ma dezamagesc intr-un final. Ziceam ca macar in primele trei, daca intru in primele trei sunt okay. Cand am auzit de primul loc, am zis wow. Zice locul trei, nu am nimerit, locul doi, nici aici nu si zice Moldova pregatiti-va si noi aici. Prima emotie - wow”.

Barbatul din trecutul Ginei Pistol care a facut-o sa planga la nunta, de fata cu toata lumea. Nu se astepta sa vina la petrecere

Corina a dezvaluit ca a fost motivata de profesoara ei pentru a merge la un astfel de campionat. „Profesoara mea, fondatoarea studio-ului, Olga Beznos, in 2019 a fost ea campioana europeana. A fost ca un vis, atat de mult m-am bucurat atunci pentru ea, atat de mult am apreciat acest lucru si am zis ca o sa reusesc si eu. Si din fericire, am reusit. De curand, facem cinci ani de cand a deschis studio-ul, ne-a ales, suntem patru fete care lucram de patru ani, acum il facem pe al cincilea”.

„Campionatul este o singura zi, unde noi participam, dupa care urmeaza congresul. La congres se aduna mesteri din toate tarile, din diferite puncte, care isi arata tehnica de lucru, drumul spre succesul lor, cum au ajuns sa se impartaseasca cu toate astea. Adica nu e doar un campionat, este si o crestere, o perfectionare, de asta si alegem sa mergem acolo”, a mai adaugat Corina Guzun.

Guzun investeste in cursurile de perfectionare pentru ca lucrarile sale sa fie pe masura asteptarilor clientilor.

Valentina Nafornita - mai fericita ca niciodata dupa ce si-a cumparat masina de lux! Afla ce suma a scos din buzunar soprana pentru noua achizitie - FOTO/VIDEO

Intr-o saptamana aceasta pleaca la un alt campionat de micropigmentare, doar ca de aceasta data la micropigmentarea buzelor. „Vreau sa incerc si zona buzelor, cu sprancenele am reusit, incercam si cu buzele”.

„Eu sunt mester in micropigmentarea sprancenelor, pleopelor si buzelor. Inainte cel mai des intrebate erau sprancenele, acum as zice ca sunt toate in mod egal, chiar nu o sa va mint. Vin mai intai la sprancene pentru ca e baza, raman incantate si dupa revin si cu buzele si cu pleoapele. Desigur, se alege individual. Este o procedura de care are nevoie orice femeie, efectul se alege individual, in primul rand daca sa te consult ma uit dupa tine, dupa felul tau de a fi, dupa firul tau natural, dupa cat de des te machiezi, cat de vulgar, cat de accentuat. Tot timpul ne lasam cate 10-15 minute sa discutam, sa vedem ce vrea ea.”, a povestit specialista in micropigmentare.

Moment plin de tandrete! Diana Rimis si sotul ei, mai indragostiti ca niciodata: „Noi, oamenii, mai uitam uneori sa iubim cu adevarat” - VIDEO

Fiind intrebata daca si barbatii apeleaza la procedurile ei, Corina a raspuns: „La noi in Moldova nu, dar acolo la campionat am avut o demonstratie pe un barbat. Chiar la micropigmentarea buzelor a venit un barbat la demonstratie. La noi barbatii sunt un pic mai rezervati.”

Corina a povestit si despre scopurile sale de viitor: „Mergem in Franta, dupa care urmeaza la noi, impeuna cu echipa sa demonstram tehnica. La mai mult si la mai mare, pentru mine aceasta victorie a fost doar inceputul, atatea am, atatea vreau sa reusesc. Vreau sa le vad pe toate, vreau sa aflu noi lucruri”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie