29.04.2021
Vasile Advahov s-a vaccinat anti Covid-19 in Romania. „Cu un pas mai aproape de normalitate”. Cum se simte artistul dupa vaccin

Mai multi artisti au trecut de prima etapa de vaccinare, printre care si Vasile Advahov, interpretul de muzica populara si clasica. 

„Cu un pas mai aproape de normalitate! Multumesc, Romania!!!”, a scris Vasile in dreptul postarii de pe Facebook, unde a publicat si o fotografie din momentul vaccinarii.

„Multa sanatate Si un Paste fericit ”, „bravo Maestre”, au scris internautii in sectiunea comentariilor.

Intrebat, la fel in comentarii, daca a avut ceva reactii adverse sau daca se simte rau, Vasile Advahov a raspuns ca nu: „Ma simt perfect!!!”, a scris acesta. 

Impacare, impacare fara nicio suparare! Dianna Rotaru si-a iertat agresorul, care ar fi atacat-o in urma cu cativa ani! - VIDEO

Ioana Capraru si Vladimir Serbusca s-au vaccinat impotriva coronavirusului: „Nu vedeti ca suntem mai vorbareti si mai vioi de cand ne-am facut vaccinul?” - VIDEO

Fratele lui Vasile, Vitalie Advahov, la fel a primit vaccinul in Romania: „Am trecut si prin COVID si ne-am vaccinat in Romania. Ne este dor sa stam impreuna de sarbatori, nu doar prin telefon. Ne-am straduit sa ii protejam pe parinti.”, a spus acesta in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Printre artistii de la noi care s-au vaccinat deja, se numara si maestrul Nicolae Botgros, Ioana Capraru si Vladimir Serbusca, Tamara Virlan, Felicia Dunaf si multi alti artisti internationali.

 Nicolae Botgros, alaturi de fiul si viitoarea nora! Familia maestrului s-a vaccinat anit COVID la Iasi. „Multumesc mult Romania ..!!!”

Articole din aceeasi categorie