14.04.2021
Ioana Capraru si Vladimir Serbusca s-au vaccinat impotriva coronavirusului: „Nu vedeti ca suntem mai vorbareti si mai vioi de cand ne-am facut vaccinul?” - VIDEO

Ioana Capraru si Vladimir Serbusca au fost invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta unde au vorbit despre muzica, arta si au venit cu o surpriza muzicala.

Citeste si :  Gloria Gorceag a dezvaluit sexul bebelusului! „Ca orice femeie, imi doream si fete si baieti, dar nu e cum vrem noi, dar e asa cum trebuie sa fie"

De aceasta data, Vladimir Serbusca a venit imbracat in straie traditionale noi, care au fost brodata chiar de catre sotia sa. „In premiera, prima plimbare, este o camasa barbateasca, care i-a venit randul sa o poarte. La sezatoarea noastra unde fac si eu parte, membru al sezatoarei Basarabia, capeti multa experienta. Cate probe am facut pana am facut camasa aceasta. Ba e larga, ba e mare, daca ceva va trebui sa slabeasca... Si eu astazi sunt intr-o ie noua, cusuta in sezatoarea Basarabiei, cusuta de profesoara mea.”, povesteste Ioana Capraru.

„Eu la camasa lui am lucrat vreo doua luni.”, a adaugat interpreta.

Sotii s-au vaccinat anti-COVID-19:„Nu vedeti ca suntem mai vorbareti si mai vioi de cand ne-am facut vaccinul? Am trecut prin covid, nu e gluma, nu e floare la ureche. Multe cazuri sunt si decesuri. Ne-am vaccinat in Romania.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre pasiunea interpretei pentru broderie, dar si despre experienta vaccinarii.

Citeste si :  Dianna Rotaru isi ia o pauza. „In sfarsit imi iau o vacanta de Anatol Melnic.” Cine o va inlocui pe Dianna Rotaru la radio? - VIDEO
Articole din aceeasi categorie