01.03.2023
In sfarsit si-a vazut visul indeplinit! Victoria Rosca a lansat cartea „Fata din padure” si a organizat un eveniment emotionant. Ce spune sotul ei, Viorel: „Victoria acasa este un vulcan” - VIDEO

A muncit mult si in sfarsit si-a atins visul. Emotionata pana la lacrimi, actrita Victoria Rosca a scos din tipare prima sa carte intitulata„Fata din padure”. Zeci de oameni au venit s-o sustina la evenimentul de lansare. Cum a fost atmosfera si cine i-a fost alaturi, vedem in reportajul marca O Seara Perfecta.

„Am emotii foarte mari. Ma bucur din tot sufletul ca oamenii au gasit timp sa vina la asa evenimente, ca oamenii sustin frumosul, ca oamenii sunt aproape de fata din padure, pentru ca, e munca frumoasa in spate. Nu o sa zic ca extraordinar de grea, pentru ca, am avut oameni in drumul meu care mi-au oferit suport, mi-au oferit atentie si in tot drumul meu ma bucur ca gasesc de fiecare data oameni minunati care imi sunt alaturi. Le doresc si altor oameni sa gaseasca in ei curajul si sa calce pe dorinte si pe vise mai increzuti", a spus actrita Victoria Rosca.

Shakira, noi declaratii dupa ce l-a facut praf pe Gerad Pique: „Mereu am fost dependenta emotional de barbati”

Cel care i-a fost alaturi si a sustinut-o in tot acest timp, a fost sotul Victoriei, care a spus ca acasa actrita este ca un vulcan: „Victoria acasa este un vulcan. Ea este o persoana foarte activa, aprinsa as spune si tot timpul isi cauta activitate este persoana care isi cauta napasta adica isi cauta napasta. Este o luptatoare, asta pot spune".

Cele mai mari emotii le-a avut mama Victoriei, in ochii careia s-a putut citi mandria pe care o are pentru fiica sa:„In primul rand multa sanatate, multa rabdare, ca rabdare nu prea are si bafta multa ce-si pune in gand sa se ispraveasca".

Toata lumea se intreaba cum a reusit mireasa sa iasa pe usa. “Rochia miresei e mai mare decat camera mea”

Invitatii Victoriei au spus ca aceasta carte la sigur va ocupa un loc in biblioteca lor: „Am venit o sustin nu doar cu aplauze, dar si cu tot sufletul pentru ca in sfarsit a iesit fata din padure. In sfarsit a scos-o Dumnezeu din padurile Nisporeniului si a aduso la Chisinau.”, a spus interpretul Gabriel Nebunu.

„Este o persoana minunata cu un suflet frumos. Eu ii doresc mult succes in tot ceea ce face.”, a relatat soprana Ana Cernicova.

„O vad cat de frumoasa este astazi, il vad pe sotul ei cat de mandru ca un cocos se plimba, am vazut parintii ei si imi dau seama ca pentru acesti oameni sunt cele mai importante si cele mai mari emotii. Noi ii impartasim bucuria cu tot sufletul.”, a spus interpreta, Tatiana Heghea.

Victoria Rosca este o actrita din Republica Moldova si autoare a proiectului „Zambarele”. Aceasta e casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii unui baiat pe nume Ovidiu-Alexandru.

Articole din aceeasi categorie