21.07.2022
Presedintele SUA, Joe Biden a declarat ca sufera de cancer: „In apropierea casei mele erau multe uzine petrochimice”

Joe Biden a declarat ca sufera de cancer. Presedintele Statelor Unite ale Americii a spus ca, cauza aparitiei bolii este poluarea mediului in regiunea in care si-a petrecut copilaria.

Dupa spusele politicianului, cand el locuia in orasul Claymont, in apropierea casei lui erau multe uzine petrochimice.

„Porneam mereu stergatoarele de parbriz pentru a spala petele de ulei care erau pe geamul automobilului. De aceea eu - si multi alti oameni alaturi de care eu am crescut - au cancer. Si iata de ce, pentru o perioada lunga de timp, Delaware a avut cea mai mare rata a cancerului la oameni din tara”, a declarat Joe Biden in Massachusetts la o intalnire dedicata combaterii consecintelor crizei cauzate de schimbarile climatice.

Mama in actiune! Kris Jenner urmeaza sa gestioneze banii lui Kylie Jenner dupa ce aceasta a facut o achizitie de peste 72 milioane de dolari. Vezi despre ce este vorba - FOTO

Declaratia liderului american a starnit controverse in randul internautilor. Oamenii s-au impartit in doua tabere: unii cred ca Biden chiar in acest moment a recunoscut ca este bolnav, iar altii sustin ca el pur si simplu s-a incurcat si oamenii nu l-au inteles corect. 

Articole din aceeasi categorie