13.09.2019
Neatent chiar la inceput de scoala? Aflati care sunt vitaminele care vor spori concentrarea copilului dumneavoastra
Anul scolar abia a inceput, insa copilul dumneavoastra este neatent, pasiv sau somnolent? Nu va ingrijorati, pentru ca, in prezent, micutii sunt suprasolicitati cu diverse activitati. Fiecare zi este un test de echilibru psihic pentru ei, mai ales in contextul in care vacanta a luat sfarsit.

Important este sa-i protejam, incurajandu-i si oferindu-le suplimentele necesare in alimentatie, pentru a trece cu brio aceasta etapa in care se confrunta cu stresul de la scoala, cu efortul depus pentru rezolvarea temelor pentru acasa si cu cel pentru recreere cu semenii lor.

Reteaua de farmacii Elody va recomanda un set de vitamine care contine, in special, lecitina si Omega pentru a-i inviora si a le spori concentrarea.

Lecitina este un fosfolipid esential pentru o buna functionare a organismului, face parte din clasa lipidelor. Din exterior, il puteti obtine, daca veti consuma galbenus de ou, doar ca uneori nu este suficient, de aceea se recurge la suplimente pe langa mese.

Suplimentele in care se regaseste lecitina cresc functia imunitara si joaca un rol important la dezvoltarea creierului. Administrarea lor inseamna protejarea celulelor, care va duce, in primul rand, la reglarea metabolismului si automat - la imbunatatirea memoriei.

Despre proprietatile suplimentelor care contin Omega cred ca nu o singura data ati auzit. Acizii grasi Omega se contin cel mai des in nuci, seminte de in sau somon. Ei ajuta la cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii. Asigura o functionare eficienta a inimii, ochilor si a creierului, sporind astfel si capacitatea de concentrare si invatare.

Mai multe despre beneficiile vitaminelor, veti afla de la consultantul farmaciei „Elody”. Pe parcursul lunii septembrie, veti avea parte si de o reducere considerabila - de tocmai 15%. Despre cum ne gasiti, aflati aici.

Aveti grija sa asigurati copilul dumneavoastra cu doze de sanatate. Fiti un parinte responsabil cu farmacia „Elody”!

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie