20.11.2020
Mihai de la 3 Sud Est a facut COVID-19! Artistul este internat la terapie intensiva si are nevoie de plasma

Zilele trecute, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul pe care l-a primit a fost pozitiv.

Din pacate, starea lui de sanatate nu este una foarte buna, astfel ca medicii de la Spitalul Municipal Mangalia, acolo unde a ajuns initial, au decis sa il interneze in Sectia de Terapie Intensiva (ATI).

Se pare ca din cauza starii grave, in cursul zilei de joi, doctorii au luat decizia de a-l muta pe Mihai Budeanu de la Spitalul Municipal Mangalia, la Spitalul Municipal Medgidia.

Citeste si :  Inca o bloggerita de la noi a fost infectata cu COVID-19! „Azi am pierdut gustul si mirosul!”

Colegii artistului au confirmat stirea intr-o postare de pe pagina lor de Facebook: „Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai.”

Fanii trupei si-au exprimat deja compasiunea si asteapta in continuare vesti despre starea de sanatate a artistului.

Citeste si :  Sentinta primita de un muzician care a sustinut ca noul coronavirus e o afacere inventata de OMS si Bill Gates

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie