01.05.2022
Fosta sotie a lui Tom Cruise iubeste din nou. Vezi cu ce barbat a fost prinsa sarutandu-se - VIDEO

Katie Holmes are parte de-o primavara plina de iubire, dupa un an de singuratate.

Katie Holmes este din nou indragostita si, de data aceasta, nu se mai ascunde de paparazzi. Acestia au surprins-o pe strazile din New York, in timpul unei plimbari romantice, tinandu-se de mana si sarutandu-se cu Bobby Wooten III, un muzician nominalizat la premiile Grammy cu 10 ani mai tanar decat ea.

Interesant este faptul ca, in timpul plimbarii prin celebrul Central Park, perechea s-a intalnit si cu mama lui Katie, ceea ce inseamna ca relatia lor dureaza de ceva timp si ca devine serioasa. Oare de ce parere o fi Suri, fiica de 16 ani a lui Katie cu Tom Cruise?

La cei 43 de ani ai sai, Katie Holmes spune ca o alta casatorie nu mai este atat de importanta – desi, dupa divortul cu tam-tam de Tom Cruise (cu care a fost casatorita intre 2006 si 2012), a tot incercat sa-si faca o noua familie, fie alaturi de Jamie Foxx, alaturi de care a petrecut sapte ani, fie de restauratorul de arta Emilio Vitolo Jr., de care s-a despartit anul trecut. „Daca e sa se intample, bine, daca nu, sunt OK si asa“, spunea Katie in cadrul unui interviu, referindu-se la posibilitatea de-a mai imbraca rochia de mireasa.

Angelina Jolie, vizita cu emotii in Ucraina. Actrita a fost dusa intr-un adapost dupa ce au inceput sa sune sirenele antiaeriene - FOTO/VIDEO

Dar cine este acest Bobby Wooten III si cu ce a reusit s-o impresioneze pe interpreta lui Jackie Kennedy din serialul „The Kennedys After Camelot“? Ei bine, aflati ca Bobby are 33 de ani, compune si este instrumentistul mai multor artisti de prima mana, precum Jennifer Lopez, Mac Miller, Machine Gun Kelly sau Jennifer Hudson, dar preda si la Scoala de Arte Tisch din cadrul Universitatii New York. El are un repertoriu bogat si pe Broadway, unde a facut parte din productii importante, ca „Moulin Rouge“, si a semnat mai multe fundaluri sonore pentru reclamele produse pentru ESPN, Nike, Google, Reebok si Kith. Iar, recent, a urcat pe scena festivalului Coachella alaturi de Carly Rae Jepson.

Ionel Istrati - fotografie rara alaturi de Andreea Marin! Vezi ce spune interpretul despre Zana Surprizelor: „Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie