18.11.2022
Iti doresti sa scapi de ridurile si liniile fine de pe ten? Opteaza pentru procedurile de revitalizare de la Clinica Invitro Diagnostics. Afla despre beneficiile acestei proceduri de la medicul dermato-cosmetolog Marina Stirbu - VIDEO

Ridurile sau alte imperfectiuni ale tenului pot aparea nu doar odata cu inaintarea in varsta, dar si mai devreme din cauza anumitor factori. Abordarea corecta a problemelor de revitalizare a tenului este primul pas spre un tratament eficient. Cand se recomanda procedurile de revitalizare si cu ce incepem, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Luand in consideratie faptul ca totusi este o clinica indreptata mai mult spre sanatate, dermatologia estetica este ceva mai nou. Daca anterior infrumusetarea sau intinerirea se considera o procedura de-o varsta mai inaintata, noi acum optam pentru profilaxie. Nu atunci cand este o problema majora si ne vine foarte greu cu procedurile terapeutice sa actionam.”, a mentionat medicul dermato-cosmetolog Invitro Diagnostics, Marina Stirbu.

Astfel, la Clinica Invitro Diagnostics poti efectua investigatiile necesare, iar ulterior vei primi tratamentul potrivit. „Vine factorul genetic, modul de viata, starea de sanatate. De aceea este foarte important cand se opteaza pentru o investigatie complexa adresarea sa fie anume la un medic specialist pentru ca din pacate avem foarte multi specialisti in domeniul dermatologiei estetice fara studii. Uneori nu tine doar de medicul dermatolog, dar este necesar de apelat si la ajutorul altor colegi.”, a spus Marina Stirbu.

Inca nu le vine sa creada! Cum arata in interior bolidul sotilor Ilie si Tatiana Maxian, dar si ce functii are acesta: „Doar ne apropiem de ea si ea se deblocheaza” - VIDEO

De asemenea, medicul dermato-cosmetolog a adaugat: „Dermatologia estetica moderna nu vine doar cu tratamente, dar si cu tratamentul profilactic.”

Procedurile de revitalizare a tenului sunt solutia perfecta daca iti doresti sa scapi de ridurile si liniile fine. „Este o procedura injectabila, atunci cand la nivelul fetei se introduce o substanta biologic activa pentru a spori hidratarea pielii. Aici la fel trebuie sa fie o abordare destul de serioada deoarece nu orice produs poate fi injectat. Optam doar pentru preparatele inregistrate.”, a mentionat medicul dermato-cosmetolog Invitro Diagnostics, Marina Stirbu.

Starea fizica iti da de stire atunci cand ai nevoie de o revitalizare a tenului. „Atunci cand ne trezim dimineata obosite, nu mai suntem multimte de aspectul pielii, cand ne intrebam de ce ea se usuca, se deshidrateaza. In acele momente trebuie sa intelegem ca este necasar sa apelam la un specialist.”

Chiar daca stia ca va fi criticata dur, si-a expus parerea! Victoria Rosca a recunoscut ca sustine comunitatea LGBTQ+. Afla ce declaratii a mai facut actrita: „Sunt vocea multor oameni care...” - VIDEO

La Invitro Diagnostics medicii opteaza doar pentru preparate de ultima generatie, verificate si certificate international.

Articole din aceeasi categorie