03.07.2024
Gabriel Nebunu dezvăluie metoda sa unică de detoxifiere: „În perioada rece țin câte șapte zile foame” - VIDEO

Interpretul Gabriel Nebunu are adesea un ritm de viață haotic din cauza evenimentelor care se desfășoară până noaptea târziu. De aceea, uneori îi vine greu să se țină de un regim normal de somn, dar și alimentar. În cadrul emisiunii iSănătate, Gabriel a povestit cum reușește să nu mănânce timp de o săptămână, iar în acea perioadă consumă doar sucuri.

Viața de artist nu este simplă, iar ritmul alert în care aceștia trăiesc atunci când sunt prinși în evenimente le dă peste cap toată rutina.

Regina Camilla sau Ducesa Sophie? Cine s-a îmbrăcat mai bine la petrecerea din Holyroodhouse, Scoția - FOTO

Gabriel a devăluit că deși are un ritm de viață haotic, acesta este foarte atent la alimentație. Totodată, el are un obicei în perioada rece a anului. „Să știi că ceea ce ține de alimentație eu sunt foarte atent și am o tradiție. În perioada toamnei și în perioada anotimpului rece țin câte șapte zile foame. Deci, toată acestă perioadă eu stau doar pe apă sau pe sucuri din țelină, din sfeclă, nu mănânc absolut deloc și mă simt super bine”,  a spus acesta.

Deși nu mănâncă în acea perioadă, interpretul a menționat că nu slăbește:„Eu renasc în săptămâna aia și un lucru important e că nu slăbesc în kilograme, cum am 63 la început, cu astea rămân și după”.

Confesiuni amuzante! Ce minciuni au spus recent Corneliu Botgros, Igor Sîrbu, Adrian Ursu, dar și alte vedete de la noi: „Am votat cu un partid, dar am spus o minciună că am votat cu altul” - VIDEO

Gabriel a adăugat și faptul că greutatea sa este ereditară în cazul lui: „Așa mi-i feleșagul, mama mea până la 30 de ani a fost slabă ca mine, dacă dădea un vânt, o găseai prin pădure”.

Sfatul medicului nutriționist! Ce produse de sezon trebuie să consumăm, dar și cum le pregătim - VIDEO

Gabriel Nebunu este cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Articole din aceeasi categorie