07.01.2021
Doctorul Mihail a vorbit despre momentul in care vom renunta la masti! Ce a scris pe Instagram

La sfarsitul lui 2020, dupa aproximativ un an de cand noul coronavirus a aparut pentru prima data in orasul Wuhan (China), in Romania au ajuns primele doze ale vaccinului anti-COVID-19.

Citeste si :  A ordonat sa se trateze coronavirusul cu VOTCA, dar s-a trezit la realitate. Ce spune acum ultimul DICTATOR din Europa

Imediat dupa ce campania de vaccinare a inceput in tara noastra, tot mai multi romani s-au intrebat cand va disparea noul coronavirus din lume si cand vom putea sa renuntam la a mai purta mastile de protectie.

In primele zile ale anului 2021, medicul Mihail Pautov a postat pe Instagram cateva imagini din timp ce era vaccinat anti-COVID-19, afirmand ca abia asteapta sa isi faca si a doua doza. Mai mult decat atat, doctorul Mihai a vorbit si despre momentul in care vom renunta la masti.

„Dose 1. In 20 de zile ma prezint pentru doza 2 si dau masca jos... si-mi pun alta noua! Vom da cu totii mastile jos doar atunci cand vom obtine o imunizare colectiva de peste 75-80%. Doamne ajuta! PS: la 4 ore dupa vaccin sunt ok, doar o simpla senzatie surda de euforie si bucurie, ca in 9 zile voi avea un inceput de imunitate si la 20, plina imunitate si 0 anxietate. De abia astept”, a scris doctorul Mihail pe Instagram.

Citeste si :  Irina Shayk, la 35 ani ani. Drumul spre succes al unei simple fete din provincie, care a devenit model de talie internationala

Sursa foto: Instagram doctorul Mihail Pautov

Articole din aceeasi categorie