24.10.2023
Cum a reusit o femeie sa topeasca kilogramele in plus. E mama a doi copii si are un abdomen de fier - FOTO/VIDEO

Emily Skye, o femeie pasionata de fitness, a reusit sa-si construiasca o comunitate numeroasa pe retelele sociale, acolo unde impartaseste cu prietenii virtuali sfaturi privind felul in care se mentine in forma.

Influencer de profesie, Emily Skye, care este si mama a doi copii, a ajuns sa fie urmarita de mai bine de doua milioane de persoane pe Instagram, gratie sfaturilor in materie de nutritie si sport pe care le da, dar si autenticitatii sale.

Horoscop 24 octombrie 2023. Zodia care va trece printr-o schimbare radicala

Chiar daca acum se mandreste cu un trup perfect, Emily recunoaste ca nu a aratat mereu asa, iar la un moment dat chiar s-a confruntat cu numeroase kilograme in plus. Ba mai mult, ea a avut nevoie de doi ani pentru a-si tonifia trupul: „Am devenit cea mai buna versiune a mea. Am avut incredere si rabdare, m-am bucurat de fiecare succes si acum ma bucur de transformare”, spune ea intr-un videoclip.

Cum interpreteaza Oleg Spinu piesa „Numai iubirea” din repertoriul lui Pepe. Reactia admiratorilor: „Balsam pe suflet” - VIDEO

Totodata, intr-o postare facuta pe retelele sociale, Emily a povestit cum a ajuns sa porneasca in aceasta „calatorie”.

„La un moment dat, m-am trezit prinsa in negativitate, ma plangeam mereu si gaseam scuze pentru nefericirea mea. Dar, dincolo de tot, mi-am dat seama ca nu aveam viata pe care mi-o doream. Am invatat sa ma iubesc, sa am incredere in mine, ceea ce este foarte important. Intr-o zi, insa, am decis sa-mi schimb viata pentru totdeauna. Am ales sa fiu libera, am inceput sa fac sport, sa mananc sanatos si sa gandesc pozitiv. Totul s-a schimbat”, a marturisit Emily, potrivit Mirror, care a facut publice si imagini surprinse la sase luni dupa ce a nascut, avand silueta deloc tonifiata.

Tanara a starnit, fara doar si poate, numeroase comentarii din partea fanilor, care au apreciat-o pentru sinceritatea ei: „Esti o inspiratie, o femeie atat de frumoasa!”, „Arati atat de bine!”, „Arati perfect!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de fani.

Articole din aceeasi categorie