20.12.2023
Cum a aflat Dragos Bucur ca sufera de diabet. Prezentatorul a primit diagnosticul in urma cu doua decenii

Dragos Bucur a trecut printr-un moment foarte greu, in urma cu 20 de ani, atunci cand a aflat ca sufera de diabet. De atunci si pana in prezent, acesta se lupta cu boala, in permanenta.

​Dragos Bucur a aflat ca sufera de diabet, in urma cu 20 de ani, veste care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Si-a dat seama ca ceva nu este in regula, in momentul in care corpul a inceput sa prezinte unele simptome.

Dragos Bucur a aflat ca sufera de diabet la doar 22 de ani

Nu a fost usor, dar a aflat boala cu care se confrunta. Pe langa simptomele clasice, acesta slabise extrem de mult, lucru ce l-a ingrijorat si, in cele din urma, a ajuns la medic.

Totul s-a intamplat cand avea doar 22 de ani si se afla in timpul unei campanii de promovare a unul film, prin intreaga tara. Comportamentul sau de atunci i-a ridicat unele semne de intrebare, afland, dupa aceea, care era factorul declansator.

Olga Tapordei - primul mesaj chiar din varful muntelui Vinson! Cat de grea a fost aceasta experienta, dar si ce imagini a publicat - FOTO/VIDEO

„Beam, mancam si ma culcam. Poliurie, polifagie, polidipsie. Adica faci pipi des, mananci mult, iti e sete in permanenta. Sunt aceste trei simptome clasice. Slabisem cred ca vreo 15 – 20 de kilograme si la un moment dat te duci la doctor”, a povestit acesta, in cadrul unui podcast.  

Cum i-a schimbat diabetul viata

Deoarece diabetul este o boala mortala, cei care sufera de ea trebuie sa fie foarte atenti la cum o trateaza, pentru a nu se agrava sau chiar mai rau. Prin urmare, acesta a trebuit sa se adapteze si a inceput sa aiba mai multa grija de el.

Gazda emisiunii „Visuri la cheie” a inceput sa manance cat mai sanatos, cat mai putin procesat, a inceput sa faca sport la un nivel mai inalt si sa se odihneasca asa cum trebuie.  

Ivanka Trump a stralucit, la propriu, la marea inaugurare a unui hotel de lux din Las Vegas. Cum s-a imbracat - FOTO

„Cel mai greu iti este pana te obisnuiesti cu ideea. Nu vreau sa minimizez boala, e o boala foarte parsiva, pentru ca daca nu ai grija, in zece ani ai corpul praf”, a mai povestit Dragos Bucur.

Articole din aceeasi categorie