31.05.2022
Cu ce probleme de sanatate se confrunta copiii Adelei Popescu. Vedeta trece printr-o perioada dificila

Adela Popescu a dezvaluit pe retelele de socializare ca cei trei copiii ai sai se confrunta cu probleme de sanatate.

Adela Popescu trece printr-o perioada ceva mai dificla si le-a dezvaluit internautilor cu ce probleme se confrunta alaturi de copiii ei. Actrita a povestit pe retelele de socializare ce au patit cei trei baieti ai sai, dupa ce luna trecuta toata familia s-a confruntat cu enterocolita.

Baietii Adelei Popescu se confrunta cu probleme de sanatate

Actrita si Radu Valcan au impreuna trei baieti superbi, care se inteleg foarte bine intre ei. Alexandru, Andrei si Adrian au o relatie foarte buna, cum mai rar este vazut intre frati. Nu de putine ori, vedeta le-a dezvaluit fanilor ca acestia impart totul impreuna. Pornind de la aceasta idee si pastrand stilul caracteristic, Adela Popescu le-a spus fanilor sai de pe Instagram ca cei trei impart pana si raceala.

„Copiii mei impart tot. Viroze, febre, muci. Manca-i-ar mama de generosi”, a spus Adela Popescu.

Tatiana Heghea si-a aratat abdomenul plat, la doar 10 zile de la nastere: „Cineva mai crede in ipoteza ca sportul in timpul sarcinei este o nebunie?” - VIDEO

Artista este o mama devotata si are mare grija de starea copiilor ei. Vedeta reuseste cu succes sa faca fata provocarilor cu trei copii mici, in timp ce isi indeplineste si datoririle profesionale. Prezentatoarea TV de la „Vorbeste lumea” imparte cu fanii de pe internet momente adorabile din viata ei, dar si situatii dificile precum cea din prezent. Din anuntul facut de vedeta, copiii sai se confrunta cu o viroza, pe care cel mai probabil au capatat-o unul de la celalalt.

Dupa ce s-a bucurat ca sezonul rece a trecut, iar baietii ei nu s-au imbolnavit, aceasta a avut parte de o surpriza neasteptata si a anuntat ca acum toti trei impart aceleasi simptome de raceala. Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre starea de sanatate a copiilor si se ocupa atent de recuperarea lor.

Prezentatoarea TV si Radu Valcan l-au botezat recent pe fiul cel mic

Recent, Adela Popescu si Radu Valcan au organizat botezul fiului lor cel mic. Petrecerea a fost una cu gust, iar invitatii s-au bucurat din plin de distractie. Tematica evenimentului a fost „Cei trei purcelusi”, tortul fiind atractia principala, spre amuzamentul invitatilor. La botez au participat si vedete apropiate cuplului. Laura Cosoi si Dana Rogoz, prietenele bune ale actritei au fost alaturi de ea intr-una dintre cele mai speciale zile din viata ei.

Horoscop 31 mai 2022. Zodiile care au mare noroc de bani si succes in afaceri

Articole din aceeasi categorie