02.08.2021
Artistii revoltati in Ucraina! Dansatorul fostei soliste „Vremea i Steklo” Nadia Dorofeeva, a intrat in coma dupa ce a fost batut fara mila de catre un individ. Cine este atacatorul

Fosta solista a grupului „Время и Стекло” Nadia Dorofeeva a vorbit despre bataia brutala pe care a primit-o un membru al echipei sale.

Cantareata a postat pe pagina sa de Instagram o postare in care a anuntat despre cele intamplate si a cerut ajutor pentru a gasi atacatorul.

„In aceasta seara, acest animal, care este in videoclip, l-a batut pe dansatorul mea Jenia. Jenia si prietenii sai au parasit clubul Lift, calm si fara sa atinga pe nimeni, si au primit impingeri, lovituri de gard si inca cateva lovituri dupa! La el a fost o hemoragie cerebrala. Jenia a fost supus craniotomiei si pus intr-o coma indusa de droguri ... Sunt fotografii, exista martori care au scris deja declaratii. Cel mai important lucru acum este ca starea de sanatate a dansatorului meu sa se imbunatateasca, ne rugam cu totii !!! Si sa gasim persoana care l-a atacat! Poate cineva l-a vazut sau il recunoaste in videoclip ... Asta va ajuta foarte mult!", a scris Dorofeeva pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si :  Ce obsesie are fiecare zodie? Dragostea conteaza cel mai mult pentru Rac

Cuvinte de sprijin in comentarii au fost scrise de multi dintre colegii vedetei: Nastia Kamenskii, Vera Brejneva, Monatic si altii. Mai tarziu s-a aflat si cine este atacatorul dansatorului. Dupa cum sa dovedit, Eugen a fost batut de un militar. 

„Pe reteaua de socializare Facebook, au fost difuzate informatii despre bataia lui Evghenii, un dansator al spectacolului-balet Dorofeeva, un fost militar al UGO din Ucraina. Am verificat cu atentie aceste informatii si va informam ca aceasta persoana nu este un fost, ci un militar activ al UGO din Ucraina. O ancheta este deja in desfasurare cu privire la acest caz. La momentul procesului, angajatul a fost suspendat de la indeplinirea atributiilor sale”, au explicat reprezentantii organizatiei.

Dorofeeva si colegii sai au multumit securitatii de stat din Ucraina pentru raspunsul lor prompt. Acum, Nadejda insista ca vinovatii sa fie pedepsiti in cea mai mare masura. 

Citeste si :  Dupa sarcina, o bloggerita de la noi si-a dorit marirea sanilor, insa in ultimul moment s-a razgandit. „Mi-am facut programare pentru operatie”

„Jenia este acum in coma. Maine va fi scos din aceasta stare. Suntem in legatura cu parintii, va vom tine la curent”, a impartasit artista. Fanii spera ca medicii vor putea sa-l salveze pe dansator, dar este evident ca, chiar daca isi revine, nu va mai putea reveni la munca curand.

Citeste si :  Sora lui Egor Kreed s-a maritat! Nunta din povesti cu mirele argentinian - FOTO

Artistii ucraineni Nadia Dorofeeva si Lesha "Positive" Zavgorodnii in martie 2020 au anuntat despre desfiintarea grupului "Время и Стекло". Acum Dorofeeva are o cariera solo, iar Zavgorodnii este implicat in proiecte ale productiei MOZGI.

Citeste si :  Denis Roabes de la The Montans - omagiat! Irina Rimes, Dara si mai multi prieteni apropiati i-au cantat „La multi ani” -  Video

Sursa foto: Google.com, Yandex.ru

Articole din aceeasi categorie