11.08.2019
Andreea Balan merge la psiholog. Motivul: „Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei si a ajuns la ce a ajuns…”
Artista care pe data de 15 septembrie 2019 se va casatori cu George Burcea face terapie. Andreea Balan a marturisit ca este un lucru benefic pentru oricine sa discute cu un terapeut care il poate ajuta in rezolvarea unor probleme.

Cantareata a marturisit in cadrul Interviurilor VIVA! ca merge la terapeut, de cativa ani. Andreea Balan sustine ca e minunat sa poti discuta cu un om care te ajuta sa-ti depistezi problemele sau frustrarile si apoi te ajuta sa ti le rezolvi.

Cu toate ca acum este bine, Andreea Balan a marturisit ca a avut terapeuti care nu o intelegeau. Asa ca artista a decis sa ii schimbe si a cautat oameni care empatizeaza cu ea si inteleg domeniul ei de activitate, unul activ si extrem de solicitant.

„Altfel discuti si altfel te intelege. Am schimbat un terapeut pentru ca nu pricepea nimic din ce spuneam eu, din lumea mea. E foarte complicat sa stai sa schimbi un terapeut care nu intelege frustrarile unui artist. Pana cand am gasit un terapeut care sa inteleaga ce ii spun, ce inseamna o frustrare, toata munca…

Nu trebuie sa fii artist pentru a intelege ceea ce iti povestesc, dar macar sa empatizezi si sa iti dai seama. Dar, daca nu o faci si te mai si intreaba Auzi, dar piesele astea se asculta, cum se asculta ele? Si atunci il schimbi pentru ca nu ai cum sa ii povestesti frustrarile tale.

Am schimbat terapeutul de doua ori. La un moment dat, am terminat niste probleme pe care le aveam de rezolvat si am trecut la altcineva, pe care l-am schimbat pentru ca nu pricepea ce spun. La terapie este foarte important sa ai o conexiune cu terapeutul si sa inteleaga ceea ce ii spui si sa simti ca te ajuta. Daca nu, il schimbi.

Sfatul meu este ca, atunci cand ai o problema, sa te duci la terapie. Drept dovada, Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei, si nu au bagat-o in seama si a ajuns la ce a ajuns… Adica e foarte important pentru apropiati sa vada ca exista o problema si sa te sfatuiasca cum trebuie.

Si mai ales TU si sa nu crezi ca rade lumea de tine daca te duci la terapie. In Romania, mentalitatea asta e Nu am nevoie de psiholog, eu le stiu pe toate, eu sunt cel mai tare, cel mai destept, nu am nevoie!

Din contra! E ca un prieten care te ajuta sa intelegi mai bine anumite lucruri. Dar prietenul ala are facultate si iti explica niste lucruri si iti face niste de-clickuri pe care tu nu poti sa le faci singur. Mi se pare minunat sa ai aceasta optiune!", a marturisit Andreea Balan pentru Interviurile VIVA!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie