29.04.2024
Alimentația sănătoasă este cheia unei siluete de invidiat! Leo Ciobu și Gherman Bolgar sunt cei care s-au duelat în bucătăria Gusturile se Discută - VIDEO

Una din cele mai bune culturiste din Republica Moldova a fost cea care s-a duelat în bucătăria Gusturile se Discută. Vezi în articolul de mai jos cine a fost rivalul acesteia.

Mâncarea sănătoasă este mereu prezentă în casa acestora, Leo Ciobu și iubitul său s-au duelat în bucătăria Gusturile se Discută.

Sunt foarte multe persoane care își doresc o siluetă de invidiat, însă nu se pot abține de la mâncarea nesănăstoasă. Leo a dezvăluit: „Când ajungi la nivelul că îți dorești din tot sufletul să fii așa, atunci o să faci ceva schimbări, dar altfel tu nu ești gata să faci schimbare”.

Pentru a avea o siluetă de invidiat, Gheman a menționat: „Trebuie să începem chiar de azi să ne alimentăm corect, mesele noastre sunt cele mai importante și dacă ne dorim acel rezultat frumos, ar trebui să începem de ieri să vedem în farfuria noastră acele alimente proteice și pline de sănătate”.

Articole din aceeasi categorie