21.10.2024
7 trucuri care te ajută să slăbești și să îți menții silueta

Trebuie să îi fi observat pe acei oameni care, aparent, au o siluetă de invidiat fără cea mai mică strădanie. Probabil că te gândești că totul se datorează unei genetici fantastice, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Poți să crezi sau nu, însă majoritatea acestor oameni sunt foarte activi în timpul zilei. Ei optează mai degrabă pentru mese mici și dese în detrimentul celor bogate. Deciziile alimentare simple și ușoare cărora li se adaugă mișcarea de-a lungul zilei reprezintă, de fapt, adevăratul motiv pentru care aceste persoane dețin o talie de viespe și picioare de invidiat.

Așadar, dacă îți dorești să slăbești (și nu faci asta doar pentru a îndeplini standardele de frumusețe impuse de societate) sau să îți menții silueta pe care o ai, folosește-te de aceste trucuri simple care te vor ajuta să ai o siluetă armonioasă și bineînțeles, sănătoasă!

1. Începe-ți ziua cu proteine

Un truc simplu prin care îți poți începe ziua cu proteine poate duce la o recompensă uriașă: nu vei mai simți senzația de foame pe parcursul zilei și vei mânca porții controlate în cadrul meselor tale. Hrănește-te cu atenție!

2. Bea suficientă apă

Oamenii confundă de obicei foamea cu setea și ca rezultat, ei sfârșesc prin a mânca peste măsură. Așadar, bea 8-10 pahare cu apă pentru a te asigura că nu consumi calorii degeaba, mai ales când nici măcar nu îți este foame.

3. Prepară-ți propriile mese

În loc să comanzi mâncăruri și să adaugi calorii fără sens, unul dintre trucurile unei siluete armonioase este de a-ți prepara propriile mâncăruri sănătoase. Prepară mâncarea la grill în loc să o prăjești, pune la cuptor legume presărate cu condimente pentru mai mult gust în detrimentul uleiului și măsoară-ți gramajul de proteine. Aceste trucuri te vor ajuta să slăbești și să capeți și mai multă energie!

Gabriel Nebunu - în centrul unui scandal! Cum a răspuns interpretul la mesajele cu subînțeles ale lui Oleg Vitliuc și ale Doinei Sulac - FOTO/VIDEO

4. Concentrează-te pe fructe și legume

Alege alimente precum fructe și legume pentru a slăbi și a te menține. Aceste alegeri alimentare îți vor ajuta corpul să digere mult mai rapid, rezultatul fiind pierderea în greutate. Astfel, îți vei atinge scopurile în materie de slăbit!

Horoscop 21 octombrie 2024. Zodia care s-ar putea să simtă că cineva îi pune la încercare răbdarea

5. Să nu bei niciodată calorii

Oprește-te din a mai consuma calorii goale cum sunt cele din sucuri și energizante. Aceste calorii care nu sunt necesare pot duce la balonare și la lipsa de energie. Trăiește sănătos și fii puternică alegând mai degrabă un fruct pe care să îl mănânci și nu să îl bei.

6. Creează-ți un stil de viață sănătos

În loc să îți faci programul de weekend bazat pe odihnă și relaxare, alege să devii fit și fabuloasă! Dacă îți creezi un stil de viață sănătos, corpul tău îți va mulțumi prin niște rezultate incredibile. Așadar, dă-te jos de pe canapea și începe mișcarea! Fiecare pas făcut te va duce mai aproape de scopul propus!

7. Respectă-ți orarul de somn

Somnul este extrem de important întrucât el îți stimulează metabolismul și totodată, evită secreția hormonului care duce la creșterea în greutate: cortizolul. Așadar, tratează-ți corpul cu dragostea pe care o merită și mergi la somn la timp!

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie