01.12.2022
Zendaya si Tom Holland s-au logodit? Ce sustin internautii - FOTO

Demult nu am mai auzit nimic de Zendaya, dar si despre iubitul ei, actorul de la Hollywood Tom Holland. Insa, recent, pe retelele sociale au aparut zvonuri ca indragostitii ar putea fi logoditi. Nu exista inca o confirmare oficiala, insa utilizatorii retelei Twitter sunt siguri ca Tom a cerut-o in casatorie pe Zendaya. 

Asadar, sa o luam de la un capat. Ieri, accountul The Pop Hive a publicat pe Twitter o imagine cu Tom si Zendaya si a scris: „Se pare ca Tom Holland si Zendaya sunt logoditi!”.

Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii O Seara Perfecta pentru Pavel Stratan: artistul a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

In acelasi timp, nu au fost date oficiale sau link-uri catre orice alta sursa care ar putea confirma informatia. La momentul publicarii, tweet-ul a primit peste 490 de aprecieri si peste 42 de mii de retweet-uri. „Acum Tom va fi domnul Zendaya”, a scris unul dintre utilizatorii retelei. 

Editia Hola! a scris ca speculatiile despre logodna vedetelor par sa fi aparut saptamana trecuta, dupa ce un insider al editiei US Weekly a scris ca relatia dintre Zendaya si Tom pare a fi serioasa si ca, spun ei, casatoria nu este departe. 

Sarbatoare mare in familia lui Tany Vander! De ziua de nastere a sotului sau, bloggerita l-a surprins cu un tort de milioane: „Te iubim” - FOTO/VIDEO

Holland, apropo, inca anul trecut a impartasit ca vrea sa ia o pauza de la actorie. „Vreau sa iau o pauza si sa ma concentrez pe construirea unei familii”, a spus el.

In general, inca nu se cunoaste 100% daca indragostitii sunt logoditi sau nu. Asteptam ca celebritatile sa comenteze aceasta situatie cat mai curand. 

Articole din aceeasi categorie