14.08.2020
Will Smith s-a ales cu dintii sparti, dupa ce Jason Derulo l-a lovit cu o crosa de golf

Intr-un video care a ajuns viral pe internet, Will Smith a dat impresia ca Jason Derulo i-a spart dintii cu o crosa de golf.

Totul s-a intamplat cand Smith a incercat sa-l ajute pe Derulo cu lovirea unei mingi de golf. Lucrurile nu au mers tocmai bine, pentru ca Derulo, novice in lumea golfului, l-a lovit pe Smith in fata. 

Smith isi arata apoi dintii sparti catre camera, dar nu a fost clar sau nu daca video-ul era o gluma. Fanii s-au aratat destul de ingrijorati de acest incident. Dar multi si-au pus si intrebari in legatura cu veridicitatea incindetului, deoarece,o astfel de trauma ar fi trebuit sa fie mult mai dureroasa. 

Pentru a creste nivelul de credibilitate, Derulo a comentat la postarea lui Smith: „Cunosc un dentist bun. Da-mi mesaj in cel mai scurt timp."

Dupa postarea video-ului, Smith a postat o poza stand langa Derulo cu noul lui zambet, cu textul: „Trebuie sa nu-l mai invit pe @jasonderulo pe la mine acasa."  Derulo a postat aceeasi poza cu textul: „Will invata in sfarsit sa-si accepte noul zambet."

Filmuletul a fost clar doar o gluma, Derulo folosindu-se si in trecut de acest truc.  

Citeste si :  Decizia luata de Will Smith dupa ce sotia l-a inselat ani de zile cu un barbat cu 21 de ani mai tanar ca ea

Sursa foto: Instagram, Profimedia

Articole din aceeasi categorie