04.06.2022
Anastasia Prihodko a refuzat sa participe la o emisiune deoarece prezentatorul este ruda apropiata a interpretei Loboda. Ce conflict au cele doua artiste - FOTO

De cand a inceput razboiul in Ucraina, interpreta Anastasia Prihodko lupta activ pe frontul informational si critica artistii ucraineni care nu isi sustin tara natala. Intr-un interviu, Prihodko a povestit despre conflictul sau cu interpreta Loboda. 

Din cauza pozitiei sale si a principiilor, Prihodko a refuzat sa participe la o emisiune, prezentatorii careia sunt Lilia Rebrik si Anatolii Anatolici. Sotia prezentatorului, Iulia Boiko, a postat in Insta Story cateva mesaje pe care le-a primit de la sotul sau. 

Interpreta ucraineana, Olga Polyakova si-a dezvaluit adevarata varsta si a recunoscut de ce i-a fost rusine sa o spuna mai inainte

„Prihodko a refuzat sa vina la noi la emisiune, pentru ca eu sunt nasul Svetlanei Loboda”, a scris Anatolici. Iulia s-a grabit sa-si apere nasa si a publicat mai multe screenuri despre modul in care Loboda ajuta Ucraina din primele zile de razboi. 

Dupa cum a devenit cunoscut, interpreta a botezat-o pe fiica cea mai mare a lui Iulia si Anatolii, Alisha, iar fostul iubit al Svetlanei Loboda, coregraful Andrei Tsar, a botezat-o pe Lolita, fiica cea mica a cuplului. 

Participantul show-ului „Bitva Ekstrasensov”, Vlad Kadoni a vorbit despre regretata Elena Yasevich: „I-a salvat pe altii, insa pe ea nu s-a putut salva...” - FOTO

De curand, Loboda si-a reluat activitatea si evolueaza activ la diferite evenimente si concerte. Despre acest lucru, artista a anuntat pe pagina sa de Instagram. „De a reincepe totul a fost o decizie destul de complicata pentru mine. In tara mea natala este razboi. Nu am evoluat de trei luni. Eu intentionez sa imi reluez activitatea, intentionez sa fac ceea ce mi se primeste cel mai bine. Acest lucru o sa ma motiveze sa imi ajut inca mai mult tara, sa imi ajut orasul natal si pe toti cei care se vor adresa la „Loboda Help Center”. Vom continua sa traim si sa construim vieti noi, ajutandu-i pe cei care au nevoie. Nu avem pur si simplu o alta iesire din situatie”, a mentionat Loboda. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie