15.02.2023
„Fiind solidari cu poporul turc nu am postat nimic in acea perioada...” Ella Chistol a fost la Istanbul! Vezi ce video a postat bloggerita - VIDEO

Ella Chistol, alaturi de sotul ei Andrei si-au pus scopul sa viziteze mai multe tari, de aceasta data au fost in Turcia, la Istanbul. Vezi ce reactii au lasat dupa calatorie.

„Am vazut Istanbulul nu doar pe micile ecrane, dar si in realitate. Frumos oras! Orasul de pe doua continente... Rumelia este partea europeana a Turciei, iar Anatolia este partea asiatica, despartite prin cea mai ingusta stramtoare maritima Bosfor. Merita de vizitat. Noi, cu parere de rau, am ajuns in perioada doliului national si fiind solidari cu poporul turc nu am postat nimic in acea perioada si am vizitat orasul in liniste, fara mult content si distractii! A fost o vacanta organizata din timp. O vacanta frumoasa!
P.S. cu parere de rau sunt lucruri pe care noi nu le putem influenta si pentru ca evenimentele din ultimii ani ne invata sa traim aici si astazi… nu ne ramane altceva decat sa o facem.”, a scris bloggerita pe Instagram.

Internautii au venit cu comentarii: „Bravo pentru solidaritate.”, „Atat de sufleteste.”, „Istanbul - oras superb, si eu imi doresc sa ajung acolo.Si ce mare tragedie s-a abatut asupra Turciei acuma este groaznic...”.

Alexei Navalnii - mesaj emotionant pentru sotia sa de Ziua Indragostitilor: „Nu te-am vazut de mult timp, Yulyashka, aproape de un an” - FOTO

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul on-line ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 236 mii de urmaritori, casatorita de 10 ani cu Andrei Chistol, impreuna au doua fete, Andreea si Emma.

Articole din aceeasi categorie