27.07.2021
Valeria Lungu nu are voie sa pronunte numele fostului iubit. Care este motivul despartirii si ce notificare a primit de la avocatul acestuia - VIDEO

Acum ceva timp, Valeria Lungu s-a despartit de iubitul ei, stomatologul din Romania, Alexandru Meroiu.

Despartirile dor, lucru caracteristic si pentru vloggerita. Se pare ca tanara nu are noroc in dragoste si nici relatia cu Meroiu nu a mers prea bine. S-au cunoscut in vara anului trecut, s-au mutat impreuna si formau un cuplu de invidiat, dar asa cum totul are un sfarsit si iubirea dintre ei a trecut.

Valeria a anuntat de curand ca este singura si chiar daca initial nu a oferit prea multe detalii, vloggerita a filmat un video in care le povesteste fanilor ei despre cum a decurs relatia cu Alexandru si care a fost motivul despartirii.

Avocatul lui Alexandru Meroiu i-a trimis o notificare Valeriei, prin care ii cere sa nu mai rosteasca numele fostului ei iubit, din motiv ca i-ar denigra imaginea. La randul ei, si Valeria a inaintat o astfel de notificare impreuna cu avocatul sau, in care stipuleaza aceeasi conditie, ca Alexandru Meroiu sa nu-i utilizeze numele in niciun context.

„Am si eu dreptul de a spune ce s-a intamplat si, pentru ca, cu siguranta stiti ca acum doua luni va povesteam despre o mica depresie pe care am avut-o datorita unor gesturi micute din partea lui care m-au facut pe mine sa nu mai am incredere in mine, sa nu mai fiu om, sa nu mai vreau sa functionez si sa zambesc, pentru ca am fost foarte diferita la un moment dat. Am incercat foarte mult sa trec peste si sa functionez ca sa pot sa zambesc din nou, pentru ca frustrarile si lacrimile pe care le aveam eu zilnic cand ma uitam in oglinda, ma afectau foarte, foarte mult.” - povesteste Valeria in vlog.

Ce detalii o deranjau cel mai mult la fostul ei iubit si care a fost picatura care a umplut paharul, vezi chiar in videoul publicat pe contul ei de YouTube:

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie