19.02.2021
Tany Vander si Nata Colesnic - din nou prietene. Motivul incredibil din cauza caruia s-au certat cele doua: „Noi deja aiuream asa un pic”

Un webinar de al Tany Vander a fost dedicat prieteniei. Acolo a vorbit si despre o amica de a sa, Nata Colesnic, cu care a reluat prietenia.

Citeste si :  Ii este frica sa mearga singura pe strada si a apelat la un bodyguard. Tany Vander: „Multi barbati  ma urasc” - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, Tany Vander a povestit ca dupa ce a tinut acel webinar, dar si datorita gazdei emisiunii, Elena Javelea, care o intreba deseori daca e sigura ca vrea sa mearga pe drumuri separate pentru totdeauna cu prietena sa, Nata Colesnic, femeia de afaceri si-a dat seama ca vrea sa aiba acea relatie de prietenie pe care a avut-o inainte cu amica sa. „Am inceput sa ma gandesc mai mult la asta si am realizat ca intr-atat de mult am depasit tot ceea ce a fost, incat nu mai vad sensul. Mi se parea absurd si ceva ce nu ma reprezinta.”

Echipa O Seara Perfecta i-a organizat o surpriza invitatei si a contactat-o pe Nata Colesnic, cu care Tany Vander nu s-a vazut de mult timp.

Intrebata de prezentatoarea Elena Javelea, care a fost marul discordiei, Nata Colesnic a venit cu o replica:  „Ea m-a invitat la nunta ei, am fost foarte emotionata in momentul cand mi-a spus ca este insarcinata. Eu sincer nu credeam ca asa de curand o sa fie o nunta pentru ca Tany este o femeie foarte scumpa si nu se marita ea pur si simplu. Eu urma sa merg intr-o vacanta, am revenit, mi-am luat rochie. A fost o explozie de energie, de emotii, de tot, a fost ceva extraordinar pentru mine. La un moment dat ea a publicat niste stories nu prea frumoase, eu am incercat sa iau legatura, a fost o suparare. Este un pret foarte mare, foarte dur. Mie mi-a fost foarte greu, am facut tot felul de terapii, meditatii. Noi suntem doua femei cu energie nebuna si noi foarte tare ne simtim. Avem intuitia foarte dezvoltata.”

„Cred ca din cauza ca nu ne-am vazut atat de mult timp, noi deja aiuream asa un pic. Cand am fost insarcinata eram mai emotiva si cand am auzit ca ea nu vine la nunta din cauza ca s-a suparat pe mesajele mele sarcastice, care erau pur si simplu o ironie, dar dupa mi-am dat seama ca au afectat-o.”, a adaugat Tany Vander.

Citeste si :  A plecat in Egipt ca sa filmeze un videoclip, iar autobuzul in care se afla s-a rasturnat pe o sosea din Sharm el Sheikh. Declaratiile interpretului moldovean. Imagini de la fata locului 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie